Zakelijke Televisie voor iedere organisatie

Teleservice biedt voor elke onderneming Zakelijke Televisie aan. In de horeca, ide showroom, in de wachtruimte, in het bedrijfsrestaurant en in de sportvereniging. Er zijn zo veel mogelijkheden en het mag overal gebruikt worden.

Met Zakelijke Televisie beschikt u over 45 normale televisie stations waarvan vele in HD en in 4K kwaliteit. NPO 1, 2 en 3 en alle gangbare commerciële binnen- en buitenlandse zenders zitten standaard in het pakket,

Maar Zakelijke Televisie gaat verder. U kunt u op locatie uw eigen ontworpen pagina op de TV laten afspelen om uw bedrijf een professionelere uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld door het afspelen van een bedrijfsfilm op een eigen kanaal of een andere vorm van

Daarnaast biedt Zakelijke Televisie ook de mogelijkheid om banners af te spelen aan de onderzijde van het beeld bij alle televisie stations. Hiermee maakt u optimaal gebruik van de exposure voor uw organisatie, kunt u uw aanbiedingen voortdurend weergeven en ga zo maar door.

Voor slechts € 14,70 per maand kunt u deze nieuwste vorm van TV kijken aanbieden aan uw klanten, bezoekers en medewerkers.

Verder kunt u het standaard pakket aanvullen met sportzenders als ESPN Sports (€ 8,20 additioneel per maand) en Ziggo Sport (€ 14,20 additioneel per maand). Wilt u alleen een bepaald gedeelte van het seizoen gebruik maken van de sportzenders? Geen enkel probleem, deze extra pakketten zijn elk per maand aan en uit te zetten.

Account managers

Paul van Hoefen Wijsard
M 088 - 833 00 51
E pvanhoefenwijsard@teleservice.nl

Fred W. Cassa
M 088 - 833 00 50
E fcassa@teleservice.nl

Patrick Kreft
M 088 - 833 00 52
E pkreft@teleservice.nl

Jeroen Bongers
M 088 - 833 00 00
E jbongers@teleservice.nl

Previous slide
Next slide
Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten