Youfone Zakelijk

Youfone maakt gebruik van het beste mobiele netwerk (KPN) van Nederland. Uit onderzoek van Ookla blijkt dat KPN de beste mobiele dekking biedt met de snelste download- en uploadsnelheid. Bij Youfone krijg je dus premium kwaliteit voor een lage prijs!

Verreweg Het beste netwerk van Nederland

Youfone biedt niet alleen het snelste netwerk aan, maar ook de beste mobiele dekking! KPN komt namelijk als beste uit de Ookla® speedtest  als het gaat om up- en downloadsnelheid en mobiele dekking. Dit blijkt uit een onafhankelijke meting van Ookla over het derde en vierde kwartaal van 2020. Jaarlijks onderzoekt Ookla op basis van diverse methodes wie de Speedtest Awards winnaar is.

Beste dekking
De dekkingsscore van Ookla legt zowel het aantal locaties vast waarop een provider service aanbiedt als de kwaliteit van de service op elke locatie. Hiervoor zijn er 117.708.952 testen gedaan.

KPN komt op basis van de verschillende metingen uit op een dekkingsscore van 833. Kijkend naar de scans van KPN is er een beschikbaarheid van 100% en 96.7% op het 4G netwerk.

Snelste netwerk
Om als snelste uit de test te komen moet je als provider voldoen aan een minimumdrempel van een aantal unieke apparaten dat elke dag gedurende zes maanden wordt getest. Ookla vergeleek hiervoor 502.885 gebruikers geïnitieerde tests.

KPN scoorde het hoogst en is zowel qua download- en uploadsnelheid het snelste netwerk van Nederland. De gemiddelde downloadsnelheid is 92,5 Mbps. En de uploadsnelheid is 19,8 Mbps.

Eind van vorig jaar werd KPN door Ookla ook al uitgeroepen tot het snelste 5G netwerk van Nederland op basis van 15.000 testen.

Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten