Veiligheid

“Teleservice houdt ‘digitale inbrekers’ buiten de deur: een veilig gevoel.”

Tegenwoordig kunt u uw bedrijfspand niet meer afsluiten door de deur achter u dicht te trekken. Voor de veiligheid doet u uw deur (digitaal) op slot en schakelt u het alarm in. Wellicht heeft u zelfs een afsluitbaar hek om uw terrein en maakt u gebruik van cameratoezicht en mobiele surveillanten. Anders zijn de inbrekers zo binnen.

Zo is het ook raadzaam voor de veiligheid van uw ICT de nodige maatregelen te treffen. Doet u dat niet, dan zijn de ‘digitale inbrekers’ zo binnen. ’s Nachts of gewoon overdag als u en uw collega’s nietsvermoedend aan het werk zijn.

Voorkom dat hackers uw onderneming platleggen

Als uw bedrijfsnetwerk niet veilig is, kunnen hackers toegang krijgen tot uw bedrijfscomputers, bedrijfsinformatie en klant- en personeelsgegevens. Zij verdienen hun geld met het stelen en doorspelen van deze informatie. Denk bijvoorbeeld aan contracten en productinformatie of aan creditcardgegevens en wachtwoorden van klanten en zakenrelaties. In het ergste geval kunnen zij zelfs uw onderneming platleggen.

Wist u trouwens dat de overheid het als wanbeleid ziet als de veiligheid van uw ICT niet op orde is. U wordt daar als ondernemer dan persoonlijk voor aansprakelijk gesteld.

Teleservice zorgt dat uw netwerk veilig, betrouwbaar en 24/7 bereikbaar is

Bij Teleservice zorgen wij dat uw netwerk veilig is. Wij letten erop dat uw routers en modems regelmatig updates krijgen. Ook apparaten die gebruikmaken van het netwerk zoals uw computers, tablets, telefoons en printers krijgen een update zodra er nieuwe software beschikbaar is. Daarnaast zien wij er op toe dat hardware-fabrikanten hun apparatuur met terugwerkende kracht updaten. Virusscans, firewalls en real time web content filtering…we doen er alles aan om uw ICT-omgeving veilig, betrouwbaar en 24/7 bereikbaar te houden.

Account managers

Paul van Hoefen Wijsard
M 088 - 833 00 51
E pvanhoefenwijsard@teleservice.nl

Fred W. Cassa
M 088 - 833 00 50
E fcassa@teleservice.nl

Patrick Kreft
M 088 - 833 00 52
E pkreft@teleservice.nl

Jeroen Bongers
M 088 - 833 00 00
E jbongers@teleservice.nl

Previous slide
Next slide
Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten