Gepland onderhoud

Corona virus update van Teleservice
25-03-2020 om 00.00 uur - Storing verholpen
De minister president riep op om de contacten tot een minimum te beperken. Maar het werk gaat door. Wij willen onze klanten toch zo optimaal mogelijk gebruik laten maken van onze dienstverlening. Of het nu om mobiele telefonie gaat, een telefooncentrale met Voice Over IP of een adviesvraag.

Maar tegelijkertijd willen wij ook rekening houden met de veiligheid van onze medewerkers.
Daarom werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. Alle medewerkers werken op hun vaste werkplek met minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. Medewerkers die verkouden zijn of een partner met een minder sterke weerstand hebben, werken vanuit huis. Maar helaas hebben wij ook te kampen met medewerkers die ziek zijn. Daarom vragen wij om uw begrip dat wij uw vragen en opdrachten iets minder snel voor u kunnen uitvoeren als u van ons gewend bent.

Waar we voorheen nog gezellig met zijn allen aan een tafel lunchten, gaat nu ieder zijn eigen weg (of naar buiten, of op zijn eigen werkplek). De gezellige momenten aan tafel komen over een tijdje weer terug, als we allemaal er van verzekerd zijn dat het coronavirus de das om gedaan is.

Ook in deze onzekere tijden willen wij er voor u zijn als uw telecompartner.

Wij wensen iedereen in deze moeilijke tijden sterkte.

Storing melden

Uw gegevens
Storingsmelding
Ja
Nee
Het nummer van uw serviceovereenkomst vindt u op de sticker op uw telefooninstallatie of op de sticker onder het hoofdtoestel. Meer informatie over onze serviceovereenkomst.
Vast
Mobiel
Internet
Overig (graag specificeren in bericht)

Andere netwerken

Een overzicht van actuele storingen van andere netwerken kunt u vinden op de website Alle Storingen.nl.

Alle Storingen andere netwerken

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie