Saskia Cobben

Secretariaat

Al ruim 19 jaar ben ik bij Teleservice verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie. In de drie dagen per week welke ik werkzaam ben bestaan mijn activiteiten voor het grootste deel uit het controleren, het verwerken en het inboeken van de facturen van onze vele crediteuren. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het contractbeheer, met name voor wat betreft de serviceovereenkomsten. Er kunnen altijd storingen voordoen en dan is een serviceovereenkomst de beste borging voor het snel verhelpen van het probleem of het realiseren van een tijdelijke oplossing.

Teleservice probeert het papiergebruik zoveel mogelijk te beperken en daarom wordt alles bij ons digitaal gearchiveerd. Ook het scannen van facturen en andere documenten en het op de juiste plaats in het CRM systeem plaatsen behoort tot mijn verantwoordelijkheden.

Samen met de collega’s van het secretariaat ben ik ook verantwoordelijk voor receptietaken zoals het ontvangen van gasten en het beantwoorden van de telefoon. Een gezellige teamsfeer is onmisbaar, dus ik ben altijd in voor een leuk praatje en sta garant voor een goede lach.

Saskia op LinkedIn

Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten