Bel mij terug

Wij bellen u zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur).

Of neem zelf contact op

Over Teleservice

Bij Teleservice staat de klant altijd centraal. Tijdens de verkoop, maar ook gedurende het installatieproces en wanneer er onverhoopt een storing mocht zijn. Onze betrokken medewerkers doen er alles aan om u van dienst te zijn met de beste producten en diensten.

Het bedrijf

Teleservice is onderdeel van de Teleservice Group, een ervaren full service organisatie op het gebied van internet toegang, vaste telefonie en mobiele telefonie.

Teleservice is in 1986 opgericht. Niet door investeerders, maar door mensen met een passie voor telecommunicatie. Van internet was nog geen sprake en telecommunicatie was toen sterk in beweging van een overheidsdienst naar volledige privatisering. De oprichters van Teleservice waren pioniers. De Teleservice Group is in 30 jaar uitgegroeid tot een professionele organisatie met vestigingen in Capelle aan den IJssel en Boxtel. Onze passie is nog even levend als weleer en onze oprichters vormen samen met veel medewerkers nog steeds een belangrijke kern van onze organisatie.

Teleservice Connect is in 2007 van start gegaan als provider van zakelijke telecommunicatie en internet diensten voor zowel het vaste net als voor mobiele diensten. Dat doen we met dezelfde passie en dezelfde betrokkenheid als waarmee we in 1986 onze eerste activiteiten begonnen zijn.

Persoonlijk & professioneel

Persoonlijk
Bij Teleservice staat de klant altijd centraal. Tijdens de verkoop, maar ook gedurende het installatieproces en wanneer er onverhoopt een storing mocht zijn. Onze betrokken medewerkers doen er alles aan om u van dienst te zijn met de beste producten en diensten. We zijn er 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u. Teleservice is u graag van dienst met alle vormen van vaste telefonie. Van traditionele analoge lijnen tot de modernste Voice over IP diensten, al dan niet volledig geïntegreerd met uw mobiele GSM toestellen.

Professioneel
We bieden alle denkbare mobiele abonnementen welke we helemaal aan uw wensen kunnen aanpassen. Met of zonder mobiel internet of juist alleen internet. Een los abonnement of volledig geïntegreerd met uw vaste telefoontoestellen, u zegt het maar. En natuurlijk kunt u bij Teleservice terecht voor uw zakelijke internetverbinding. We leveren deze geheel op maat, of het nu gaat om een ADSL, VDSL of SDSL verbinding of om een glasvezelaansluiting, bij ons bent u aan het juiste adres.

Autoriteit Consument & Markt

Teleservice is bij de Autoriteit Consument & Markt (voorheen OPTA) op grond van de Telecommunicatiewet geregistreerd als aanbieder van openbare elektronische communicatie­diensten onder nummer 942841.

Teleservice is bij de ACM geregistreerd onder nummer 942841

© 1987-2019 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie