Over Teleservice

Bij Teleservice staat u altijd centraal. Tijdens de verkoop, maar ook gedurende het gehele proces van installatie, implementatie en mocht er onverhoopt een storing zijn. Onze betrokken medewerkers doen er alles aan om u van dienst te zijn met de beste zakelijke oplossingen.

Het bedrijf

Teleservice is onderdeel van de Teleservice Group, een ervaren full service organisatie op het gebied van:

  • Ontzorgen van uw ICT infrastructuur
  • Vast-mobiel integratie op één simkaart
  • Mobiele abonnementen van alle netwerken
  • Glasvezelinternet, kabel en DSL
  • Aanleg van communicatie netwerk
  • Advies op maat

Teleservice is in 1986 opgericht. Niet door investeerders, maar door mensen met een passie voor telecommunicatie. Van internet was nog geen sprake en telecommunicatie was toen sterk in beweging van een overheidsdienst naar volledige privatisering. De oprichters van Teleservice waren pioniers. De Teleservice Group is in 35 jaar uitgegroeid tot een professionele organisatie met vestigingen in Capelle a/d IJssel en Boxtel. Onze passie is nog even levend als weleer en onze oprichters vormen samen met veel medewerkers nog steeds een belangrijke kern van onze organisatie.

Teleservice Connect is in 2007 van start gegaan als provider van zakelijke telecommunicatie en internet diensten voor zowel het vaste net als voor mobiele diensten. Dat doen we met dezelfde passie en dezelfde betrokkenheid als waarmee we in 1986 onze eerste activiteiten begonnen zijn.

Persoonlijk & totaalleverancier

Persoonlijk
Als klant van Teleservice heeft u een vast contactpersoon. Uw Account Manager kent uw bedrijf het beste en kan u hierdoor van het beste advies voorzien. We zijn er 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u.

Totaalleverancier
Teleservice is u graag van dienst met alle vormen van vaste telefonie, waaronder Voice over IP. Daarbij bieden we ook alle denkbare mobiele abonnementen welke we helemaal aan uw wensen kunnen aanpassen. Van los abonnement tot volledig vast-mobiel geïntegreerd. Natuurlijk kunt u bij Teleservice ook terecht voor uw zakelijke internetverbinding. We leveren deze geheel op maat, of het nu gaat om een DSL-, kabel- of glasvezelverbinding, bij ons bent u aan het juiste adres.

Autoriteit Consument & Markt

Teleservice is bij de Autoriteit Consument & Markt (voorheen OPTA) op grond van de Telecommunicatiewet geregistreerd als aanbieder van openbare elektronische communicatie­diensten onder nummer 942841.

Teleservice is bij de ACM geregistreerd onder nummer 942841

© 1987-2023 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie