Bel mij terug

Wij bellen u zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur).

Of neem zelf contact op

Paul van Hoefen Wijsard

Account Manager

M

088 - 833 00 51

E

Paul van Hoefen Wijsard

Mijn naam is Paul van Hoefen Wijsard en ik ben Account Manager en Partner Manager bij Teleservice. Voorheen ben ik geruime tijd werkzaam geweest bij KPN, daar heb ik meerdere commerciële functies met plezier vervuld en veel ervaring opgedaan binnen de traditionele telecom.
In 2009 heb ik de overstap gemaakt naar Teleservice, waardoor ik nu mijn kennis en kunde inzet binnen een betrouwbare flexibele platte organisatie. Bij ons zijn de lijnen direct, worden de belangen en wensen van de klant niet uit het oog verloren en denken wij graag mee in (maatwerk) oplossingen.

Ik ben uw deskundige gesprekspartner op het gebied van (tele)communicatie. Door middel van de Telecomscan inventariseer ik uw huidige situatie, vraag ik door naar uw processen, behoeftes en wensen en geef ik advies. Het uiteindelijke doel is om uw communicatie effectiever, kostenbesparend en eenvoudiger te maken.

Mijn grootste expertise ligt op het gebied van vaste telefonie, Voice over IP (VoIP) en internet. Dit neemt niet weg dat u mij ook alles kunt vragen over mobiele communicatie. Ik verheug mij erop u te mogen helpen en adviseren.

Paul op LinkedInPaul op LinkedIn

© 1987-2019 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie