Bel mij terug

Wij bellen u zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur).

Of neem zelf contact op

Nick Spaans

Account Manager

M

088 - 833 00 61

E

Nick Spaans

Mijn naam is Nick Spaans, en ben sinds begin 2010 werkzaam bij het bedrijf dat inmiddels is opgenomen in de Teleservice Groep. In mijn functie van Account Manager ben ik verantwoordelijk voor vrijwel alle diensten en producten binnen het traditionele mobiele portfolio.

Mijn expertises liggen voornamelijk op het gebied van mobiele hardware, uitwerken van maatwerk oplossingen, onderhandelen met providers en het inrichten van complete servicemodellen. Ons servicemodel is ideaal voor bedrijven met een grote hoeveelheid smartphones / tablets. De gebruikskosten worden in de gaten gehouden en dagelijkse mutaties worden verwerkt, zoals: simkaartwissels, het plaatsen van blokkades, beantwoorden van vragen vanuit medewerkers, problemen oplossen en nieuwe simkaarten gebruiksklaar uitleveren. Bij een defect of zoekgeraakt toestel wordt gezorgd dat de medewerker zo snel mogelijk weer bereikbaar is. De levering van nieuwe toestellen is vaak met één werkdag geregeld.

Doordat het speelveld rondom mobiele telefonie stevig veranderd op dit moment - enerzijds door het dalen van de abonnementskosten en daarbij ook de bonus, anderzijds door introductie van geïntegreerde vast-mobiel oplossingen zoals wij met Teleservice aanbieden - merk ik dat onze klanten het steeds interessanter vinden om een oplossing specifiek op maat geboden te krijgen in plaats van enkel op de laagste prijs te focussen.
De kleinste klant in mijn portfolio heeft 1 aansluiting, de grootste klant heeft er meer dan 4.000. Door nét die extra meerwaarde te bieden, onze klanten te ontzorgen en onafhankelijk advies met focus op kostenbesparing te geven, wil ik hét aanspreekpunt zijn voor al uw zaken rondom mobiele telefonie.

Nick op LinkedInNick op LinkedIn

© 1987-2019 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie