Bel mij terug

Wij bellen u zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur).

Of neem zelf contact op

Dick Vervaart

Account Manager

M

088 - 833 00 52

E

Dick Vervaart

Mijn naam is Dick Vervaart en ik ben al 25 jaar werkzaam in de telecom. Sinds 12 jaar als Account Manager waarvan de laatste jaren als Key-Partner Account Manager. Ik heb ervaring binnen de vaste en mobiele telefonie & IT-markt. Voor mij ligt de nadruk op het opbouwen van nieuwe relaties en onderhouden van lange termijn relaties met partners en klanten. Per 1 oktober 2018 ben ik begonnen bij Teleservice.

Mijn kennis en ervaring liggen vooral in de vaste telefonie en verbindingen, echter de mobiele markt is mij niet vreemd omdat ik 12 jaar ervaring heb opgedaan bij Belcompany en Nokia. In 2007 ben ik gaan werken als Partner Manager bij Breezz. Dat bedrijf is in 2012 verkocht aan Vodafone/Ziggo. Breezz was, zeker in het begin, een pionier op het gebied van Voice over IP. Na de overname is Breezz diensten en producten van zowel Vodafone als Ziggo gaan leveren binnen een partner kanaal.

Bij Teleservice ben ik sterk betrokken bij het advies- en verkoopproces. Want daar ligt mijn passie: persoonlijke contacten met onze klanten en altijd het beste advies. Dit sluit aan bij de kracht van Teleservice: persoonlijke aandacht en direct geholpen worden wanneer dat nodig is. Teleservice is dan ook 24/7 bereikbaar.
Ongetwijfeld heeft de persoonlijke betrokkenheid ervoor gezorgd dat onze klanten al die jaren ook bij ons betrokken blijven. Veel van onze klanten mogen we al 30 jaar en zelfs langer van dienst zijn met onze service en producten.

Dick op LinkedInDick op LinkedIn

© 1987-2019 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie