Partnerprogramma

Telecom ligt dicht bij uw huidige dienstverlening, maar de specialisatie ontbreekt. Toch wilt u die klant niet volledig kwijtraken aan een partij die een complete dienstverlening kan bieden.

Is dit herkenbaar voor u? Dan is het partnerprogramma van Teleservice uw uitkomst.
U brengt klanten die geïnteresseerd zijn in telecom in contact met Teleservice. Mocht dit tot een opdracht leiden, dan ontvangt u als partner een maandelijkse vergoeding over deze opdracht. Maximale betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Een succesvolle samenwerking is gebaseerd op het delen van kennis. Door elkaar scherp te houden en knowhow te delen vergroten beiden hun slagkracht.

Partners zijn specialisten op hun eigen vakgebied en door van elkaars kennis gebruik te maken kunnen klanten beter bedient worden. Zo kent het partnerprogramma alleen maar voordelen voor alle betrokken partijen.

Teleservice heeft meerdere partnerprogramma's voor optimale aansluiting bij uw businessmodel.
Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met één van onze Account Managers.

Samenwerking A. Mertens

Teleservice en A. Mertens hebben de handen ineen geslagen om samen te gaan werken op het gebied van Voice over IP (VoIP), alarmering, elektra en domotica. Beide bedrijven zijn goed op hun eigen vakgebied en door deze kennis met elkaar te delen kunnen klanten nog beter bediend worden.

De insteek van deze samenwerking zal zijn dat (toekomstige) klanten van Teleservice die opzoek zijn naar een specialistische partij voor onderhoud en reparatie van elektrotechnische installaties per heden bij onze partner A. Mertens terecht kunnen.

Electrotechnisch Installatiebedrijf A. Mertens is dé specialist op het terrein van elektrotechniek. Bij hen zijn alle elektrotechnische werkzaamheden in veilige en bekwame handen. Naast deze installaties kunt u bij A. Mertens ook terecht voor beveiligings-, intercom- en alarminstallaties, data- en telecommunicatie, domotica en zonnepanelen.

Bezoek de website van A. Mertens voor meer informatie.

Electrotechnisch Installatiebedrijf A. Mertens

Samenwerking 4Consult

Teleservice en 4Consult hebben de handen ineengeslagen om samen te werken op het gebied van voice over ip (VoIP) en ICT. Beide bedrijven zijn goed op hun eigen vakgebied en door deze kennis met elkaar te delen kunnen klanten nog beter bediend worden.

De insteek van deze samenwerking zal zijn dat (toekomstige) klanten van Teleservice die opzoek zijn naar laagdrempelige en flexibele ICT oplossingen per heden terecht kunnen bij 4Consult. U kunt hierbij denken aan de hosting, monitoring, beheer en support van uw (complexe) IT-infrastructuur of bijvoorbeeld een private Cloud omgeving op maat waarbij uw medewerkers device, plaats en tijd onafhankelijk kunnen werken.

4Consult is dé ICT-partner van steeds meer zorginstellingen en bedrijven in Nederland. Bijzonder is de snelle en directe werkwijze. Geen logge organisatie, maar korte en directe lijnen. Heldere communicatie, een professionele aanpak en vaste contactpersonen. Bij 4Consult hosten, monitoren, en beheren we dagelijks ruim 15.000 werkplekken in Nederland.

Bezoek de website van 4Consult voor meer informatie en hun bedrijfsfilm.

4Consult

Samenwerking PhoneXtra

Teleservice en PhoneXtra werken samen op het gebied van Voice over IP (VoIP), mobiele telefonie-abonnementen, vast-mobiel-integratie, (refurbished) smartphones en de accessoires die daar bij horen. Beide bedrijven zijn goed op hun eigen vakgebied en door deze kennis met elkaar te delen kunnen klanten nog beter bediend worden.

Het uitgebreide assortiment van PhoneXtra met hoesjes, kabels, laders, screen protectors, autohouders en nog veel meer. Zowel voor uw smartphone als tablet. Ook kunt u bij PhoneXtra uw eigen telefoonhoesje ontwerpen. Voor de grote merken als Apple, Samsung, Huawei, Sony, HTC en Nokia. Bijna het gehele assortiment binnen 24 uur geleverd.

PhoneXtra verkoopt duurzame en, desgewenst naar wens, bedrukte accessoires; die verspilling tegengaan en de levensduur van smartphones verlengen. Hierdoor zijn minder uitgaven nodig voor reparatie of uitval, waardoor uw bedrijfstelefonie beter functioneert.

Bezoek de website van PhoneXtra voor meer informatie.

PhoneXtra

Meedoen aan ons partnerprogramma

Er zijn 4 verschillende modellen waaruit gekozen kan worden en waarvoor een overeenkomst met duidelijke afspraken wordt opgesteld:

 1. Eigen prijsplan en eigen facturatie
  Op basis van nettoprijzen wordt maandelijks op de eerste of tweede werkdag per eindgebruiker aan de partner gefactureerd via email. Bij dit model is de partner zelf verantwoordelijk voor de bepaling van de prijzen en de facturatie aan de eindgebruiker. Het debiteuren risico ligt bij dit model bij de partner.
 2. Prijsplan van Teleservice Connect en eigen facturatie
  Op basis van de bij Teleservice geldende prijzen voor de eindgebruikers wordt maandelijks op de eerste of tweede werkdag per eindgebruiker aan de partner gefactureerd via email. Daarnaast ontvangt de partner per email per eindgebruiker een credit factuur voor het verschil tussen de bruto prijzen en de nettoprijzen. Bij dit model is de partner zelf verantwoordelijk voor de facturatie aan de eindgebruiker. De debet facturen kunnen op verzoek ook in een zodanig format worden aangeleverd dat de partner de inhoud kan overzetten in een eigen factuur. Het debiteuren risico ligt bij dit model bij de partner.
 3. Prijsplan van Teleservice Connect en facturatie door Teleservice
  Op basis van de bij Teleservice Connect geldende prijzen voor de eindgebruikers wordt maandelijks op de eerste of tweede werkdag aan de eindgebruikers gefactureerd via email. Daarnaast ontvangt de partner per email per eindgebruiker een creditfactuur voor het verschil tussen de bruto prijzen en de nettoprijzen. Bij dit model is Teleservice verantwoordelijk voor de facturatie aan de eindgebruiker. Het is desgewenst mogelijk om op het briefpapier van Teleservice ook het logo en een korte tekst van de partner op de facturen aan de eindgebruiker af te drukken. Het debiteuren risico ligt bij dit model bij Teleservice.
 4. Incasso en uitbetaling
  Alle internet- en telefoniediensten kunnen uitsluitend per automatische incasso plaatsvinden. Dat geldt zowel voor facturatie aan de eindgebruiker als voor facturatie aan de partner. Facturen aan eindgebruikers worden vrijwel meteen na het versturen van een factuur automatisch geïncasseerd. Facturen aan partners worden 5 dagen na het verzenden van de facturen automatisch geïncasseerd zodat de partners ruim de gelegenheid hebben de facturen automatisch te incasseren bij de eindgebruikers voordat de facturen door Teleservice geïncasseerd worden. De automatische incasso’s door Teleservice geschieden in een volledig geautomatiseerd proces. Indien Teleservice aan de eindgebruikers van de partners factureren en incasseren wordt de debetfactuur uitbetaald onmiddellijk nadat de betaling door de werd vastgesteld en de periode waarin de betaling door de eindgebruiker bij diens financiële instelling gestorneerd kan worden.

© 1987-2020 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie