Mobile device management

Mobiele apparaten zoals uw smartphone, tablet en laptop hebben een steeds prominentere rol in onze dagelijkse werkzaamheden. Massaal omarmen we deze ontwikkeling. We kunnen altijd en overal werken. En dat draagt bij aan tevredenheid, effectiviteit en productiviteit. Maar geleidelijk lopen er steeds meer (kritische) bedrijfsprocessen en persoonsgegevens over een diversiteit aan mobiele apparaten. Dit vraagt een andere manier van beveiliging en beheer. Mobile Device Management is de tool die organisaties helpt grip te krijgen op de beveiliging van deze apparaten. Het geeft medewerkers op een verantwoorde wijze de vrijheid die vandaag de dag nodig is.

Mobile Device Management (MDM) is bedoeld voor organisaties die hun mobiele apparaten centraal willen beheren en beveiligen. Daarbij is er aandacht voor het beheer van de software (bijvoorbeeld updates en upgrades van apps), instellingen (configuratie), gebruikersrechten en beveiligingsbeleid. Vanuit één centraal beheerportaal is er overzicht op de totale mobiele vloot. Ongeacht het type besturingssysteem, het toestel of wie de gebruiker is.

Met Mobile Device Management kan het toestel zo worden geconfigureerd dat het optimaal aansluit bij de organisatie, de afdeling en de medewerker. Zo kan iedere medewerker binnen uw organisatie veilig mobiel werken en het management van de organisatie en de IT-afdeling houden controle over de veiligheid van kritische bedrijfsdata. Bij verlies of diefstal van een mobiel apparaat kan dat niet alleen op afstand geblokkeerd worden, maar ook kunnen alle gegevens in het apparaat veiliggesteld en daarna in het apparaat gewist worden. kritische bedrijfsdata.

Teleservice MDM Pro

  • Snelle en slimme uitrol van mobiele apparaten ‘Over the Air’.
  • Configureer gestandaardiseerde bedrijfsprofielen.
  • Beheer alle apparaten via één eenvoudig portaal.
  • Blijf in controle over details zoals certificaten, geïnstalleerde apps en geheugengebruik.
  • Beheer en distribueer eigen in-house en publieke App Store-applicaties.
Prijs per maand vanaf € 5,00

Teleservice MDM Pro +

 

  • Alle Teleservice MDM Pro functionaliteiten
  • Volledig beheer vanuit Teleservice.Prijs per maand vanaf € 7,00
Prijs per maand vanaf € 7,00

Admin account


Een administrator is een rol die wordt toegewezen aan een gebruiker die het mogelijk maakt om de beheer omgeving volledig of deels te gebruiken.

Prijs per maand vanaf € 15,00

Download whitepaper Mobile Device Management


Account managers

Paul van Hoefen Wijsard
M 088 - 833 00 51
E pvanhoefenwijsard@teleservice.nl

Fred W. Cassa
M 088 - 833 00 50
E fcassa@teleservice.nl

Patrick Kreft
M 088 - 833 00 52
E pkreft@teleservice.nl

Jeroen Bongers
M 088 - 833 00 00
E jbongers@teleservice.nl

Previous slide
Next slide
Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten