Roam Like Home

Gesprekskosten en de kosten van SMS en data zijn bij gebruik in de EU-landen en een aantal gebiedsdelen welke tot enkele EU-landen behoren gelijk aan het gebruik in Nederland1. Dat geldt zowel voor gebruik vanuit een bundel als voor gebruik boven of buiten een bundel. Het geldt echter overeenkomstig de EU regelgeving niet voor telefoneren vanuit Nederland naar EU landen. Hiervoor geldt evenals bij het bellen met uw vaste toestel het normale buitenlandse gesprekstarief.

1 Het betreft Andorra, Azoren, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique, Mayotte, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

Fair Use Policy

De algemene regel is dat zo lang u uw mobiele toestel meer in Nederland gebruikt dan in het buitenland, u in de EU kunt roamen binnen uw bundel en voor de nationale buitenbundeltarieven. Dit wordt gezien als redelijk gebruik (fair use) van roaming diensten. Is er echter sprake van onredelijk verbruik als de eindgebruiker gedurende een periode van vier maanden met het mobiele abonnement méér tijd in het buitenland doorbrengt dan in Nederland en méér verbruik vertoont in het buitenland dan in Nederland.

De Fair Use Policy (FUP) van Teleservice is gebaseerd op richtlijnen van de Europese Commissie om onredelijk gebruik in het buitenland te voorkomen. Roam Like Home is niet bedoeld voor onredelijk (permanent) gebruik in het buitenland. Daarom heeft de Europese Commissie voorzorgsmaatregelen opgesteld voor mobiele operators om onredelijk gebruik te voorkomen. Deze regel maakt deel uit van de voorwaarden van het gebruik van de mobiele diensten van Teleservice.
Mocht het verbruik van de eindgebruiker niet aantoonbaar zijn veranderd binnen 14 dagen nadat wij u hierop in voorkomende gevallen hebben gewezen, dan zijn wij automatisch gerechtigd de extra kosten welke daaraan verbonden zijn in rekening te brengen bij de contractant.

Waarmee kunnen wij u helpen?
Ramiro Currie

Ramiro is specialist op het gebied van Roam Like Home en adviseert u graag.

M

088 - 833 00 00

E

Ramiro Currie, Roam Like Home

© 1987-2023 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie