Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is tegenwoordig de meest gebruikte vorm van telecommunicatie; draadloos communiceren via een eigen 06-nummer.
Teleservice ontzorgt haar zakelijke klanten volledig, we leveren onafhankelijk advies op maat en beheren uw mobiele telefonie-omgeving. Meest voorkomende werkzaamheden zijn het aansluiten en leveren van simkaarten, het verlengen (met nummerbehoud) van bestaande contracten en het monitoren van facturen om u de beste mobiele aansluiting te leveren.

Teleservice Mobile

Loopt u nog met twee smartphones rond? Met de introductie van Teleservice Mobile is het standaard mogelijk om twee mobiele nummers en een vast nummer te gebruiken op één simkaart. U behoudt alle standaard faciliteiten van mobiel bellen en het werkt met elk toestel.

Voordelen:

  • Bereikbaarheidstool
  • Tijdzone routering
  • Intelligente blokkades
  • Voicemail to e-mail
  • Voicemail gescheiden tussen zakelijk en privé
  • Uitgebreide kosteninzage
  • Eén factuur voor vaste en mobiele telefonie

Uitbreidingsbundels zijn mogelijk, als Fixed Mobile Pack (met je vaste nummer, mobiel bereikbaar), SMS Pack en Data Pack. Met de bereikbaarheidsmatrix van Teleservice Connect bepaalt u zelf waar, wanneer en voor wie u bereikbaar bent.

Teleservice, dealer van alle bekende providers

Teleservice, dealer van alle bekende providers

Naast onze eigen propositie Teleservice Mobile, waarbij de focus vooral ligt op de (extra) functionaliteit bovenop het mobiele netwerk dat voor iedereen inmiddels gemeengoed is, is Teleservice dealer van alle bekende providers. Ongeacht de gekozen provider; bij Teleservice bent u zeker van maatwerk, persoonlijke aandacht en onafhankelijkheid.
Ook wanneer u ervoor kiest de mobiele abonnementen niet via Teleservice af te nemen, kunt u gebruik maken van onze dienstverlening voor een analyse van uw kosten of het beheer van uw gehele mobiele telefonie-omgeving.

Van mobiele telefoon naar smartphone

Waar voorheen een mobiele telefoon niet meer was dan een draadloze telefoon is het apparaat doorontwikkeld tot de tegenwoordige smartphone. Een telefoon, camera, televisie, agenda en horloge in één.
Maar de belangrijkste aanvulling is natuurlijk internettoegang, wat ervoor zorgdraagt dat het apparaat en zijn gebruiker onafscheidelijk zijn geworden. Maar ook dat we nu overal, en vooral op verschillende manieren, kunnen communiceren.

Mobiele dataverbindingen

Mobiel is meer dan alleen een telefoon, denk aan een mobiele dataverbinding. Dit is Mobile Internet, dus zonder bellen en sms'en. Ideaal voor gebruik in tablets en laptops.
Mobiele routers kunt u het beste gebruiken om mobiele of tijdelijke locaties te voorzien van internet, denk hierbij aan een bouwkeet, foodtruck of pop-up store. Daarnaast zijn vele kleine toepassingen te bedenken waar mobiele dataverbindingen wenselijk zijn, zoals het bedienen van een slagboom op afstand.

Maatwerk telefonie

Teleservice bedient klanten vanaf 1 aansluiting. Er is geen max aan wat wij aankunnen, zo hebben onze grootste klanten meer dan 4.000 aansluitingen. Dit onderstreept des te meer het maatwerk-karakter van mobiele telefonie: een klein bedrijf met enkele mobiele aansluitingen heeft hele andere wensen en eisen dan in een grootzakelijke omgeving.

De beste oplossing voor mij?
Teleservice biedt geen kant en klare oplossingen aan omdat mobiele telefonie vooral om maatwerk draait. Op dit moment gaan vooral op het gebied van internationaal belverkeer en mobiele data de ontwikkelingen snel. Geïntegreerde telefonie, waarbij de mobiele telefoon bijvoorbeeld een onderdeel uitmaakt van uw telefooncentrale of waarbij men bereikbaar kan zijn middels een vast nummer op de mobiele telefoon, zijn ook ontwikkelingen van de laatste tijd. Teleservice heeft ook klanten waarbij de mobiele telefonie zelf niet via ons afgenomen wordt, maar waarvoor wij wel het gehele beheer en service op ons nemen. Op deze manier kunnen we onze meerwaarde op de meest onafhankelijk manier bieden en de dienstverlening volledig op de klant inrichten.

Kostenbesparing

Door het in kaart brengen van de huidige indeling en kosten van uw mobiele telefonie, kunnen we al heel snel bepalen of we een kostenbesparing kunnen realiseren. Dit kan zijn bij een andere aanbieder dan uw huidige, maar vaak zelfs binnen uw huidige contract. Door de abonnementen te optimaliseren aan de hand van het verbruik en belgedrag, kunnen we een slag maken.

Aan de hand van enkele recente facturen kunnen we een goede, eerste analyse maken zonder dat dit u als ondernemer veel tijd hoeft te kosten. Vrijblijvend brengen we in kaart waar een mogelijke kostenbesparing ligt en vervolgens gaan we met u als klant om te tafel om de wensen, eisen en mogelijke pijnpunten binnen de huidige situatie in een passend voorstel op maat te verwerken.
Onze dienstverlening begint wanneer we het voorstel in gang zetten en uw mobiele telefonie in beheer nemen.

Wat gaat het mij opleveren?

Naast een kostenbesparing in eerste instantie, is onze missie om al onze klanten geheel te ontzorgen op het gebied van mobiele telefonie. We willen hét aanspreekpunt zijn voor alle telecomzaken.
Naast ons dealerschap, en dus de mogelijkheid om vrijwel alle mobiele abonnementen af te sluiten, hebben we ook direct toegang tot de systemen van de aanbieders. Op deze manier kunnen we snel simwissels of blokkades uitvoeren in geval van verlies of diefstal, kunnen we vragen over facturen beantwoorden door direct mee te kijken of zelfs de factureren monitoren en continu adviseren aan de hand van het actuele verbruik.

Mobiele telefonie is onlosmakelijk verbonden met hardware; de smartphone. Ook op het gebied van hardware hebben we een uitgebreide dienstverlening. Denk hierbij onder andere aan het leveren van toestellen en accessoires, service en reparatie en het beheer van de totale installed base van uw organisatie.

Tarieven mobiele telefonie

Met de tarieven van Teleservice Mobile kunt u uw abonnement op maat samenstellen, zodat het abonnement naadloos aansluit op uw bel-, sms- en dataverbruik.
Bent u vaak in het buitenland? Bekijk dan onze internationale tarieven voor inkomend en uitgaand verkeer voor wanneer u zich in het buitenland bevindt.

Waarmee kunnen wij u helpen?
Hans Hoogeveen

Hans is specialist op het gebied van mobiele telefonie en adviseert u graag.

M

088 - 833 00 52

E

Hans Hoogeveen, mobiele telefonie

© 1987-2018 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie