Microsoft Teams | Handige funcites

Microsoft Teams heeft verschillende handige functies, maar een van de meest gewaardeerde is de mogelijkheid om naadloos samen te werken en te communiceren binnen een team of

1. Chatten en Directe Berichten:
– Teams biedt een chatplatform waar teamleden direct met elkaar kunnen communiceren. Je kunt ook individuele berichten sturen. 

2. Vergaderingen en Videoconferenties:- Teams maakt het gemakkelijk om virtuele vergaderingen en videoconferenties te houden. Je kunt deelnemers uitnodigen, scherm delen, presentaties geven en meer. 

3. Bestandsdeling en Samenwerking:Gebruikers kunnen bestanden delen en gezamenlijk aan documenten werken in real-time. Dit bevordert samenwerking en verhoogt de efficiëntie.

 
79c069f3-06d6-ee11-904d-000d3a2f82f4

4. Geïntegreerde Apps:

   – Teams integreert naadloos met andere Microsoft 365-applicaties en externe apps, waardoor je taken kunt uitvoeren zonder van platform te wisselen.

5. Kanalen:

   – Teams organiseert communicatie in kanalen, waardoor je gesprekken en bestanden kunt structureren op basis van projecten, afdelingen of andere criteria.

6. Agenda- en Plannerintegratie:

   – Teams is geïntegreerd met de agenda en Planner van Microsoft, waardoor je eenvoudig vergaderingen kunt plannen en taken kunt beheren.

  1. Mogelijkheden voor Externe Samenwerking:

   – Je kunt externe gebruikers toevoegen aan je Teams, waardoor het gemakkelijk wordt om samen te werken met partners, klanten of externe consultants.

  1. Mogelijkheid tot Livegebeurtenissen:

   – Voor grootschalige presentaties of bedrijfsevenementen kun je livegebeurtenissen organiseren via Teams.

  1. Beveiliging en Compliance:

   – Teams biedt beveiligingsfuncties zoals gegevensversleuteling, tweefactorauthenticatie en nalevingsmogelijkheden om te voldoen aan de beveiligings- en privacybehoeften van organisaties.

  1. Mobiele Toegang:

    – Teams heeft mobiele apps voor iOS en Android, waardoor je onderweg kunt blijven communiceren en werken.

 

Al met al biedt Microsoft Teams een uitgebreid platform voor samenwerking en communicatie, waardoor teams effectiever kunnen werken, vooral in een digitale en gedistribueerde werkomgeving.

Account managers

Paul van Hoefen Wijsard
M 088 - 833 00 51
E pvanhoefenwijsard@teleservice.nl

Fred W. Cassa
M 088 - 833 00 50
E fcassa@teleservice.nl

Patrick Kreft
M 088 - 833 00 52
E pkreft@teleservice.nl

Jeroen Bongers
M 088 - 833 00 00
E jbongers@teleservice.nl

Previous slide
Next slide
Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten