Marianne Ruwe

Administratie

Mijn naam is Marianne Ruwé en ik werk al ruim 16 jaar voor Teleservice op de administratie. Als werkende moeder begon ik met een aantal uren per week. Maar naarmate de werkzaamheden meer werden in verband met de groei die Teleservice doormaakte, is ook het aantal uren dat ik hier wekelijks werkzaam ben aardig gestegen.

In de loop der jaren is ook de inhoud van de werkzaamheden behoorlijk veranderd. Net als de techniek en mogelijkheden in de telefonie, is ook het administratieve werk heel specialistisch geworden. Een sterk punt van Teleservice is dat onze klanten bij telefonische vragen direct contact krijgen met de juiste medewerker die er alles aan zal doen om de vraag snel en volledig te beantwoorden. Dit persoonlijke contact ervaren onze klanten als heel plezierig, omdat Teleservice zich hiermee onderscheidt in de telecombranche.

Teleservice is in 2007 gecertificeerd om zelf telefoonnummers te leveren. Ik ben dagelijks bezig met de administratieve afwerking en facturering hiervan. Dit is nog uitgebreid doordat wij inmiddels ook onder de merknaam Teleservice Mobiel onze eigen mobiele abonnementen aanbieden.

Marianne op LinkedIn

Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten