Jaap Boone

Directeur Teleservice ICT

Mijn naam is Jaap Boone en binnen Teleservice zorg ik vanuit Teleservice ICT dat onze klanten kunnen vertrouwen op een perfect werkende ICT infrastructuur.

Na mijn informatica studie, afgerond in 1985, heb ik na een paar jaar dienstverband in 1987 mijn eerste ICT onderneming opgericht. Dat waren andere tijden, de tijd van de mainframe, Cobol, IBM compatibele PC en het Novell netwerk. Microsoft was nog een kleinere leverancier van DOS, internet of Google bestonden praktisch niet en het gemiddelde MKB bedrijf werkte nog met telmachine en typemachine. Voor de eerste klanten werd gewerkt vanuit het bedrijf Europe Data Consult en leverden we consultancy, programmeurs en ondersteuning op allerlei vlakken.

In 1989 waren veel bedrijven nog niet in staat om computers te gebruiken. Met name in de logistieke sector lag hier een uitdaging. Hiervoor heb ik Europe Transport Automation opgericht, een leverancier van hardware en software. Opgericht in 1989 groeide deze onderneming uit tot een toonaangevende leverancier van logistieke software totdat de onderneming tijdens de internetbubble werd verkocht. Tot heden ten dage zijn er nog bedrijven die werken met, of ontstaan zijn uit deze onderneming. Na een aantal andere omzwervingen nu al weer geruime tijd actief binnen Teleservice.

De rode lijn is mijn grootste passie: klanten bedienen. Om te zorgen dat de ICT doet wat het moet doen. We zijn vanaf 1987 steeds afhankelijker geworden. Zonder ICT loopt niets meer. Geen mail, geen internet en het bedrijf ligt stil. In mijn hele carrière heb ik altijd het belang van ICT voor mijn klanten gevoeld. Mission critical. Daarom moet de klant altijd op ons, op mij kunnen terugvallen. De mooiste referentie van een klant die ik ooit kreeg, na jarenlange samenwerking: Jaap Boone heeft me nog nooit in de steek gelaten, en dat is waar het om gaat.

Jaap op LinkedIn

Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten