Mobiel internet

Wilt u ook het gemak en de flexibiliteit van mobiel internet? Onderweg overal e-mailen en surfen op uw tablet of laptop? Dan heeft u een Mobile Internet bundel nodig. Bij Teleservice Connect is het mogelijk dat u een Mobile Internet bundel afsluit, zonder de afname van een mobiele dienst. U heeft bij Teleservice Connect de keuze uit meerdere bundels met uitstekende down- en uploadsnelheden. Zo investeert u in een bundel die aansluit bij uw verbruik tegen een vast bedrag per maand.

De snelheid van ons mobiele internet is uitstekend. U heeft vrijwel overal in Nederland toegang tot snel mobiel internet van Teleservice Connect. Met de Mobile Internet bundels kunt u zelfs een downloadsnelheid van 14,4 Mbps halen. Dit is vergelijkbaar met een standaard ADSL-verbinding.

Keuze uit meerdere databundels

U heeft bij Teleservice Connect de keuze uit meerdere databundels, zodat er altijd een bundel is die aansluit bij uw verbruik. Teleservice Connect biedt Mobile Internet bundels met 500MB, 2,5GB en 8GB voor een vast bedrag per maand. Indien u uw bundel overschrijdt, biedt Teleservice Connect een scherp buitenbundeltarief in MB. Zo bent u ervan verzekerd dat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Snelle activatie

Met één muisklik kunt u een Mobile Internet bundel koppelen en activeren. Sneller kunt u echt niet beschikken over een gebruiksklaar, nieuw Mobile Internet abonnement. U maakt hiervoor gebruik van Operator Online, onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webtool, die wij speciaal voor onze klanten ontwikkeld hebben.

Overzicht en gebruikersgemak

Met Mobiel Internet van Teleservice Connect hoeft u niet bang te zijn voor hoge rekeningen. U heeft via Operator Online realtime inzicht en controle over uw dataverbruik. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Meer grip kunt u zich echt niet wensen.

Overzichtelijk & Betrouwbaar

Eén overzichtelijke factuur
Als u bij Teleservice Connect Mobiel Internet afneemt ontvangt u één factuur, waarop al uw data- en telecomkosten overzichtelijk worden gespecificeerd. Een beter inzicht in uw communicatiekosten is niet denkbaar. Dankzij een hoge mate van detail heeft u niet alleen maximale grip op de kosten van vaste telefonie, maar ook op uw mobiele- en datakosten.

Betrouwbaar netwerk
Teleservice Connect maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Daarnaast is ons eigen communicatieplatform gestationeerd op maximaal beveiligde externe locaties. Onze technische specialisten waken 24 uur per dag, 7 dagen per week over uw diensten.

Tarieven Mobile Internet

In de prijslijst Mobile Internet ziet u een overzicht van de algemene tarieven en de tarieven van de aanvullende bundels en uitbreidingmogelijkheden. Hiermee stelt u uw abonnement op maat samen zodat het abonnement naadloos aansluit op úw bel-, sms- en dataverbruik.

Waarmee kunnen wij u helpen?
Gino Pennings

Gino is specialist op het gebied van internet en adviseert u graag.

M

088 - 833 00 00

E

Gino Pennings, internet

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie