Glasvezel internet

Glasvezel is de top als het gaat om het transporteren van digitale informatie en al beschikbaar vanaf € 47,46 per maand. Glasvezelverbindingen zijn in staat om informatie te transporteren met de snelheid van het licht. Sneller dan dat is echt niet mogelijk. Behalve deze revolutionaire snelheid biedt het gebruik van glasvezel u nog meer voordelen.

Meer toepassingen tegelijkertijd

Wat glasvezel extra interessant maakt is dat de revolutionaire snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ophalen. Zowel upstream als downstream is een snelheid mogelijk tot 10 Gbps. Dat is razendsnel. Deze eigenschap maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Wat dacht u van het combineren van internet, telefonie, elektronisch betalen, online back-up, remote aplicatiebeheer en het koppelen van verschillende vestigingen? Glasvezel is dus ideaal voor het combineren van zware toepassingen. Van bedrijfs- en terreinbeveiliging tot het houden van een videoconferentie tussen verschillende vestigingen van uw organisatie.

Maximale veiligheid

Dankzij de ingenieuze architectuur van de glasvezelnetwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als medewerkers vanuit huis werken.

Landelijk netwerk

Omdat er de laatste jaren duizenden kilometers glasvezelkabel zijn aangelegd in Nederland, ontwikkelt het gebruik van glasvezel zich explosief. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfslocatie? Belt u dan met onze specialist. Op basis van uw postcode geven wij u dan direct uitsluitsel over de mogelijkheden.

Waarmee kunnen wij u helpen?
Patrick Kreft

Patrick is specialist op het gebied van internet en adviseert u graag.

M

088 - 833 00 52

E

Patrick Kreft, internet

© 1987-2023 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie