DSL internet

ADSL internet

ADSL is een technologie die het mogelijk maakt om op een voordelige manier en met een traditionele telefoonlijn een breedbandverbinding voor internet aan te sluiten. ADSL internet is al beschikbaar vanaf € 30,00 per maand. Wanneer u dat wilt kunt u de lijn meteen voor uw telefoon, uw fax of uw inbraakalarm gebruiken. In vrijwel alle gevallen kan een ADSL-aansluiting ook voor VoIP gebruikt worden. Wij leveren ADSL met verschillende bandbreedtes, de maximaal haalbare bandbreedte is afhankelijk van uw locatie.

VDSL internet

VDSL is de nieuwste technologie waarmee u door een combinatie van glasvezel in de openbare weg en een gewone aansluiting op uw locatie op heel voordelige wijze een zeer snelle internetverbinding kunt krijgen. VDSL internet is al beschikbaar vanaf € 40,00 per maand. Wanneer VDSL op uw locatie beschikbaar is kunt u deze in vrijwel alle gevallen tegelijkertijd voor data en voor VoIP gebruiken. VDSL is echter nog niet overal verkrijgbaar, neem contact op met onze specialist en u heeft direct het antwoord.

SDSL internet

SDSL is een zeer hoogwaardige internetverbinding. Een SDSL verbinding is vooral geschikt voor het koppelen van systemen welke zich op verschillende locaties bevinden, bijvoorbeeld wanneer u een server in een extern datacentrum gebruikt. Ook wanneer u voor VoIP een aparte verbinding wilt gebruiken is een SDSL een goede keuze. Voor het browsen van internet is een SDSL verbinding minder geschikt omdat de download snelheid in het algemeen niet hoog is. SDSL verbindingen kunnen wel gekoppeld worden zodat een hogere bandbreedte ontstaat, maar dit is een relatief kostbare toepassing.

Waarmee kunnen wij u helpen?
Paul van Hoefen Wijsard

Paul is specialist op het gebied van internet en adviseert u graag.

M

088 - 833 00 51

E

Paul van Hoefen Wijsard, internet

© 1987-2023 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie