Internet

Al geruime tijd is Teleservice ook de leverancier voor uw zakelijke internetverbinding. Vandaag de dag ontstaat er steeds meer IP-gerelateerde communicatie, denk bijvoorbeeld aan Cloud oplossingen of internet of things. Was internet nog niet van belang voor de continuering van uw bedrijf, dan is dat het morgen zeker wel.

Specialist in breedband en glasvezel

Een grootzakelijke klant kan gebruik maken van het servicecontract van Teleservice. Het is ideaal om het beheer bij een groot aantal mobiele telefoonaansluitingen uit handen te geven aan een specialist.

Vanuit Teleservice bieden wij de volgende 3 internetdiensten aan.

DSL-verbindingen

ADSL, SDSL en VDSL.
DSL-verbindingen komen op de locatie van de klant binnen via het bestaande kopernetwerk. De telefoonlijn wordt gesplitst voor het doorgeven van telefoon- en internetverkeer.Een DSL-verbinding heeft u al vanaf € 30,00 per maand.

Een DSL-verbinding heeft als eigenschap een hoge download snelheid en een lage upload snelheid. Daarnaast is de snelheid van ADSL gemiddeld de helft van de beloofde snelheid, dit komt doordat de snelheid afneemt naarmate uw bedrijf verder van de wijkcentrale is gevestigd.

Kabelverbindingen
Via Ziggo
Middels de separate kabel-infrastructuur is er door het fuseren van Ziggo en UPC in 2014 een enorme dekking ontstaan binnen Nederland. Over het algemeen komen de internetsnelheden van kabelverbindingen veel dichter in de buurt van de beloofde internetsnelheid. Daarnaast kunt u met een kabelverbinding een veel hogere snelheid krijgen dan DSL-verbindingen.

Glasvezelverbindingen
Fiber to Office of Corporate maatwerk verbindingen.
Glasvezel is op dit moment de beste keuze indien u wilt beschikken over een razendsnelle internetverbinding op uw locatie en al beschikbaar vanaf € 47,46 per maand. Glasvezel is echter (nog) niet overal beaschikbaar, wij kunnen u vertellen of u in aanmerking komt. Naast de hoge snelheid is het grote voordeel van glasvezel de gelijke verdeling van down- en uploaden.

Helder advies

Onze specialisten helpen dagelijks een groot aantal ondernemers om de beste keuze te maken voor hun bedrijf. U heeft geen omkijken naar de oplevering en ingebruikname. Wij installeren namelijk alle benodigde apparatuur en zorgen voor de gewenste instellingen. Daarbij waken wij 24 uur per dag, 7 dagen per week over de veiligheid van uw verbindingen.

Voordelen internetverbinding van Teleservice:
  • Middels monitoring houden wij de status van uw verbinding bij
  • De verbinding laten we meegroeien met uw behoeften
  • Meerdere disciplines mogelijk door leveren en installeren van eigen modems en routers
  • Melden van storing, afhankelijk van SLA, 24 uur bereikbaar
  • Eigen personeel voor installatie en service, ook op afstand
  • Maatwerk bij glasvezel en/of meerdere vestigingen
  • Samenwerken met uw eigen IT-partner

Account managers

Paul van Hoefen Wijsard
M 088 - 833 00 51
E pvanhoefenwijsard@teleservice.nl

Fred W. Cassa
M 088 - 833 00 50
E fcassa@teleservice.nl

Patrick Kreft
M 088 - 833 00 52
E pkreft@teleservice.nl

Jeroen Bongers
M 088 - 833 00 00
E jbongers@teleservice.nl

Previous slide
Next slide
Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten