ICT van Teleservice maakt uw bedrijf productiever en efficiënter

Iedereen heeft vandaag de dag met informatie technologie te maken. Of u nu ondernemer bent of particulier. En de ontwikkelingen in ICT blijven elkaar razendsnel opvolgen. Uw huidige mobieltje is veel krachtiger, sneller en voordeliger dan de grote computers van 25 jaar geleden. Niemand kan ook meer om ICT heen. Als u echt verwarring wilt zaaien in uw bedrijf of gezin, schakel dan internet eens uit. Waarschijnlijk staan de medewerkers en gezinsleden binnen een paar minuten in vertwijfeling bij elkaar omdat ze geen verbinding meer hebben.

ICT is tegenwoordig geen kostenpost meer, maar een productiefactor. Wij durven de stelling aan dat ICT op uw personeel na de meest bepalende en meest belangrijke factor in uw bedrijf is. Kortom, ICT maakt het verschil tussen winst of verlies. Tussen het wel of niet nakomen van uw beloften aan uw klanten. Tussen thuis eten of overwerken. Bij Teleservice ICT zorgen wij dat u uw ICT perfect voor elkaar heeft.

Teleservice Online managed werkplek

Overal eenvoudig en veilig werken: Zeker in deze tijd wil iedereen over die mogelijkheid beschikken. Onderweg, thuis, op de zaak, overal. Met de Online managed werkplek van Teleservice zij alle bestanden, processen en applicaties veilig beschikbaar. Of u nu werkt op desktopcomputer, een laptop of een tablet, het kan overal en altijd.

Blijf op de hoogte van ICT

Wilt u iedere maand op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in ICT & Telecom en wat deze voor u betekenen? Aanmelden voor de nieuwsbrief 

Factsheets ICT

Account managers

Paul van Hoefen Wijsard
M 088 - 833 00 51
E pvanhoefenwijsard@teleservice.nl

Fred W. Cassa
M 088 - 833 00 50
E fcassa@teleservice.nl

Patrick Kreft
M 088 - 833 00 52
E pkreft@teleservice.nl

Jeroen Bongers
M 088 - 833 00 00
E jbongers@teleservice.nl

Previous slide
Next slide
Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten