ICT van Teleservice maakt uw bedrijf productiever en efficiënter

Iedereen heeft vandaag de dag met informatie technologie te maken. Of u nu ondernemer bent of particulier. En de ontwikkelingen in ICT blijven elkaar razendsnel opvolgen. Uw huidige mobieltje is veel krachtiger, sneller en voordeliger dan de grote computers van 25 jaar geleden. Niemand kan ook meer om ICT heen. Als u echt verwarring wilt zaaien in uw bedrijf of gezin, schakel dan internet eens uit. Waarschijnlijk staan de medewerkers en gezinsleden binnen een paar minuten in vertwijfeling bij elkaar omdat ze geen verbinding meer hebben.

ICT is tegenwoordig geen kostenpost meer, maar een productiefactor. Wij durven de stelling aan dat ICT op uw personeel na de meest bepalende en meest belangrijke factor in uw bedrijf is. Kortom, ICT maakt het verschil tussen winst of verlies. Tussen het wel of niet nakomen van uw beloften aan uw klanten. Tussen thuis eten of overwerken. Bij Teleservice ICT zorgen wij dat u uw ICT perfect voor elkaar heeft.

Nieuw: Test zelf uw eigen veiligheid

U kunt snel zelf uw veiligheid testen. Dit is mogelijk in samenwerking tussen Teleservice ICT en Threatstone. Start de scan en geef uw kantoor (IP) adres op, of het adres van uw website. Vervolgens wordt door ons een automatisch onderzoek gedaan naar uw veiligheid. Uw kantoor infrastructuur of website wordt getest met alle bekende mogelijkheden om in te breken. U ontvangt een bericht hoe het er met uw veiligheid voorstaat. Via deze film kunt u kijken hoe het werkt.

Start de scan

Teleservice ICT kan u ook helpen met:

Blijf op de hoogte van ICT

Wilt u iedere maand op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in ICT & Telecom en wat deze voor u betekenen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Factsheets ICT

Waarmee kunnen wij u helpen?
Jaap Boone

Jaap is specialist op het gebied van ICT en adviseert u graag.

M

088 - 833 00 81

E

Jaap Boone, ICT

© 1987-2020 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie