Zakelijk Whatsapp

Zakelijk WhatsApp

Telefonie + WhatsApp. De gouden combinatie voor jouw klanten

Wist u dat u WhatsApp ook kunt koppelen aan de vaste lijn? Wij als telecom aanbieder kunnen dit gemakkelijk voor u regelen. Wij laten u zien hoe eenvoudig het is én helpen u met de onboarding van WhatsApp. Ik vertel u graag meer over WhatsApp in combinatie met uw vaste telefoonnummer.

Wist je dat WhatsApp for Business ook gekoppeld kan worden aan Microsoft Teams? Hiermee koppel je de meest gebruikte communicatieplatformen. Wij nemen het opzetten én onboarden graag met je door!

Binnen 1 uur startklaar

De integratie met WhatsApp for Business kun u eenvoudig combineren met zowel een PBX als VoIP-oplossing. Met deze combinatie bent u beter bereikbaar voor uw klanten. In de realiteit, en met behulp van Teleservice, is WhatsApp for Business met ongeveer 1 uur werk klaar voor gebruik.

Wat zijn de voordelen?

  • Door WhatsApp toe te voegen aan de huidige communicatiekanalen staan bedrijven dichter bij hun klanten. Met 12,4 miljoen gebruikers in Nederland is dit communicatiekanaal nummer
  • Een koppeling met een vast (zakelijk) telefoonnummer is mogelijk waardoor alle communicatie naar één punt wordt gestuurd. U wordt niet gedwongen om een specifiek 06-nummer op te offeren.
  • Klaar voor de toekomst: WhatsApp kan voor nog meer efficiëntie zorgen in de communicatie en klantenservice. Vanwege de populariteit van dit medium worden er steeds meer integraties beschikbaar.

Wilt u weten wat onze visie is op deze ontwikkelingen? Plan een afspraak met ons in. We vertellen u graag (telefonisch) meer over alle ontwikkelingen en mogelijkheden.

Zakelijk Whatsapp

© 1987-2023 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie