"Apple introduceert dit najaar met iOS 18"

Apple introduceert dit najaar met iOS 18 nieuwe mogelijkheden om je iPhone nog meer naar je eigen smaak aan te passen. Tijdens het WWDC-ontwikkelaarscongres onthulde Apple een reeks vernieuwingen in deze grote iPhone-update.

 

Je kunt nu het beginscherm en toegangsscherm verder personaliseren. App-icoontjes kunnen vrij geplaatst worden, de kleur en grootte van pictogrammen kunnen aangepast worden en veranderen automatisch mee met de donkere modus. Ook de regelaars op het toegangsscherm kunnen aangepast of verwijderd worden. Met de iPhone 15 Pro en Pro Max kun je via de actieknop regelaars direct activeren.

 

Het vernieuwde Control Center biedt meer aanpassingsopties en groeperingen voor functies zoals media en smart home. Derde-partij apps kunnen voor het eerst integreren met het Control Center, waardoor acties zoals het ontgrendelen van je auto of posten op sociale media sneller gaan.

 

Gevoelige apps kun je verbergen of vergrendelen met FaceID of TouchID, en bepalen welke specifieke contactpersonen toegang hebben.

 

iMessage krijgt nieuwe functies zoals emoji-tapbacks, tekstformattering, berichtplanning, en RCS-ondersteuning voor betere samenwerking met Android-apps. De Foto’s-app heeft nieuwe collecties en een carrouselweergave van uitgelichte foto’s.

 

De nieuwe Game Mode in iOS 18 verbetert prestaties en verlaagt latentie bij het gebruik van gamepads of AirPods. Met ‘Apple Intelligence’ voegt Apple AI-functies toe zoals het genereren van afbeeldingen en natuurlijkere gesprekken met Siri.

 

iOS 18 verschijnt waarschijnlijk in september, kort na de lancering van de iPhone 16. Houd onze app in de gaten voor meer updates over Apple’s nieuwste functies.

"Het Geheime Ingrediënt voor Succes in een Overvolle Markt"


In de wereld van telecommunicatie en ICT is het vermogen om persoonlijk contact te behouden met klanten, oprechte hulp te bieden wanneer dat nodig is en te putten uit jarenlange ervaring van onschatbare waarde. Teleservice, een toonaangevend telecom- en ICT-bedrijf, heeft zich onderscheiden door deze essentiële aspecten centraal te stellen in haar bedrijfsvoering.

Persoonlijk Contact:
Teleservice begrijpt dat technologie bedrijven met elkaar verbindt, maar het zijn de persoonlijke relaties die echte verbindingen tot stand brengen. Daarom legt Teleservice de nadruk op het onderhouden van persoonlijk contact met haar klanten. Of het nu gaat om het begrijpen van specifieke bedrijfsbehoeften of het bieden van op maat gemaakte oplossingen, het team van Teleservice staat altijd klaar om te luisteren, te adviseren en te ondersteunen.
 
Toegewijde Hulp:
Een ander aspect dat Teleservice uniek maakt, is haar toewijding aan het bieden van hulp wanneer dat nodig is. Klanten kunnen rekenen op een responsief en deskundig ondersteuningsteam dat snel problemen kan identificeren en oplossen. Of het nu gaat om technische kwesties, vragen over facturering of strategisch advies, Teleservice staat altijd paraat om haar klanten te helpen en hen te voorzien van de ondersteuning die ze nodig hebben om succesvol te zijn in een steeds veranderende digitale wereld.
 
Decennialange Ervaring:
Met meer dan 35 jaar ervaring in de telecom- en ICT-sector heeft Teleservice een diepgaande kennis en expertise opgebouwd die van onschatbare waarde is voor haar klanten. Deze jarenlange ervaring stelt Teleservice in staat om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, complexe uitdagingen aan te pakken en haar klanten te voorzien van advies dat alleen kan voortkomen uit tientallen jaren van praktijkervaring.
 
Kortom, Teleservice onderscheidt zich door haar focus op persoonlijk contact, toegewijde hulp en decennialange ervaring. Deze unieke eigenschappen vormen de kern van wat Teleservice echt onderscheidend maakt in de competitieve wereld van telecom en ICT, en dragen bij aan het opbouwen van langdurige relaties met haar klanten.

Werken in de cloud is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van zakelijke operaties.

Deze ICT-trend heeft zich stevig gevestigd en wordt breed omarmd door organisaties. Steeds meer bedrijven verlaten de traditionele on-premise aanpak en omarmen de voordelen van de cloud. Met altijd en overal toegang tot data, flexibele gebruikersschaling en dagelijkse gegevensback-ups biedt de cloud aanzienlijke operationele voordelen. Bovendien elimineert het de noodzaak voor kostbare hardware-investeringen, garandeert het de beveiliging van de ICT-infrastructuur en vereenvoudigt het de vereisten voor interne ICT-expertise.

De verwachting is dat in 2024 nog meer organisaties de overstap naar de cloud zullen maken. Voorbeelden van dergelijke clouddiensten zijn onder andere cloudwerkplekken en Microsoft 365.

De cloud blijft groeien vanwege de volgende redenen:

1.Flexibiliteit en schaalbaarheid:
Bedrijven kunnen snel resources toevoegen of verwijderen op basis van behoeften, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en groei.
 
2. Kostenbesparing: Het elimineert grote kapitaalinvesteringen in hardware en infrastructuur en biedt een pay-as-you-go-model, waardoor kosten worden geoptimaliseerd en financiële risico’s verminderen.
 
3. Toegankelijkheid en samenwerking:
 Cloud maakt overal toegang tot gegevens en applicaties mogelijk, wat samenwerking tussen teams op verschillende locaties bevordert.
 
4. Beveiliging en compliance:
Toonaangevende cloudproviders bieden geavanceerde beveiligingsmaatregelen en nalevingscertificeringen om gegevens te beschermen en te voldoen aan regelgeving.
 
5. Innovatie:
Cloud computing biedt snel toegang tot de nieuwste technologische innovaties, waardoor bedrijven concurrentievoordeel behalen en nieuwe kansen benutten.
Kortom, de cloud blijft een integraal onderdeel van IT-strategieën en digitale transformatie wereldwijd. 

Aanmelden nieuwsbrief

Maandelijks informatie én inspiratie met de nieuwsbrief van Teleservice.Afmelden met één klik.

Account managers

Paul van Hoefen Wijsard
M 088 - 833 00 51
E pvanhoefenwijsard@teleservice.nl

Fred W. Cassa
M 088 - 833 00 50
E fcassa@teleservice.nl

Patrick Kreft
M 088 - 833 00 52
E pkreft@teleservice.nl

Jeroen Bongers
M 088 - 833 00 00
E jbongers@teleservice.nl

Previous slide
Next slide
Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten