Een stabiele internetverbinding voor MKB-bedrijven.

Voor MKB-bedrijven zijn stabiele internetverbindingen van cruciaal belang in de hedendaagse zakelijke omgeving. Niettemin kunnen er zich situaties voordoen waarin deze connecties tijdelijk of voor langere tijd onderbroken worden. Het implementeren van een 4G/5G back-up vormt een effectieve strategie om dergelijke risico’s te beperken. Teleservice is gespecialiseerd in het leveren van deze back-upoplossingen en ontzorgt IT-dienstverleners door het volledige proces van installatie en beheer op zich te nemen.


4G/5G Back-up via Teleservice

In plaats van zelf te moeten zoeken naar afzonderlijke simkaarten en (5G-)routers voor klanten, kunnen dienstverleners bij Teleservice terecht voor een alles-in-één oplossing. “Wij beheren alle aspecten, variërend van de inkoop bij providers tot het leveren van simkaarten, apparatuur en de garantie dat alles naar behoren functioneert,” aldus Fred Cassa, Algemeen Directeur van Teleservice. Teleservice werkt voornamelijk samen met partners, zoals IT-dienstverleners en Managed Service Providers (MSP’s), die vaak beperkte tijd en capaciteit hebben om de continue werking van een 4G/5G back-up te waarborgen. Fred Cassa benadrukt: “Onze partners ervaren vaak grote voordelen omdat ze de volledige verantwoordelijkheid aan ons kunnen overdragen. Ze hebben zelf vaak geprobeerd dit te managen, maar kwamen tot de conclusie dat het te tijdsintensief was en niet rendabel. Wij zijn de specialisten, dus laat ons dit voor u regelen.”

Onafhankelijk van Operators

Een belangrijk kenmerk van Teleservice is de specialisatie in 4G/5G back-upverbindingen van verschillende operators, afhankelijk van wat het beste werkt op een specifieke locatie. Deze aanpak verloopt volledig transparant: “Onze partners sluiten enkel een contract met ons af, terwijl de eindklant een overeenkomst heeft met de partner. Wij zorgen ervoor dat de verbinding operationeel blijft volgens de afgesproken voorwaarden.” De dienst wordt eenvoudigweg aangeduid als ‘Zakelijk 4G/5G Internet’.

Toepassingen en Redundantie

Wij identificeren verschillende toepassingsgebieden, zoals situaties waarbij de installatie van glasvezel langdurig op zich laat wachten. In dergelijke gevallen kiezen bedrijven vaak voor een 4G/5G-verbinding als tijdelijke oplossing, die vervolgens als back-up blijft dienen wanneer de glasvezelverbinding beschikbaar is. Daarnaast biedt Teleservice de mogelijkheid van redundante connectiviteit door twee operators in te zetten. “Als de ene uitvalt, blijft de andere operationeel,” voegt Fred Cassa toe. Zelfs wanneer de vaste verbinding volledig uitvalt en er geen alternatieve oplossingen beschikbaar zijn, kan Teleservice binnen 24 uur een noodverbinding faciliteren via hun ‘internetkoffer’.

Belangrijke ontwikkelingen Physing mail

Beste klanten,

Met het oog op de recente resultaten van het Cybersecurity Onderzoek Alert Online 2023, willen we enkele essentiële bevindingen met u delen. Het onderzoek heeft onthuld dat een alarmerend aantal MKB (20%) nog steeds geen effectieve maatregelen heeft genomen om zich  te wapenen tegen de steeds evoluerende dreigingen op het online front. Het verontrustende feit dat phishing de meest voorkomende vorm van cyberaanvallen op de werkvloer is, onderstreept de kwetsbaarheid van bedrijven die nog niet proactief zijn in het beschermen van hun digitale activa. Bovendien is het opvallend dat slechts 40% van de medewerkers daadwerkelijk melding maakt van dergelijke incidenten, wat wijst op mogelijke onderliggende kwesties met betrekking tot rapportagekanalen of bewustzijnstraining.

Een ander belangrijk aspect van het onderzoek benadrukt een verontrustende afname van bewustzijn over digitale veiligheid onder medewerkers in het algemeen. Dit staat in schril contrast met de bezorgdheid van bijna de helft van de ICT-verantwoordelijken over hun eigen online veiligheid. Het feit dat termen als social engineering nog steeds onbekend zijn bij een groot deel van het personeel onderstreept de dringende behoefte aan uitgebreide bewustmakings- en trainingsprogramma’s om de risico’s van cyberaanvallen effectief te verminderen.

Indien u verdere begeleiding of advies nodig heeft met betrekking tot het versterken van uw digitale beveiliging, staan wij klaar om u te helpen en te adviseren over de best practices in de industrie.

Met vriendelijke groet,

Teleservice Team

Delta netwerk en Teleservice zetten de schop in de grond.

Goed nieuws voor ondernemers in Barendrecht. De graafwerkzaamheden voor het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk op de geselecteerde bedrijventerreinen zijn gestart!

Op donderdag 15 juni hebben de wethouder Lennert van der Linden (gemeente Barendrecht), Dies den Haan (DELTA Netwerk) en Ranj Yousif (Selecta Infratechniek) de symbolische schop in de grond geplaatst.

De verwachting is dat de eerste ondernemers van deze bedrijventerreinen in het vierde kwartaal van 2023 gebruik kunnen maken van supersnel en betrouwbaar internet via glasvezel.

Bent u ondernemer of inwoner op één van deze bedrijventerreinen en heeft nog geen glasvezelabonnement? Kijk dan snel op internet of neem contact op met uw accountmanager.

Aanmelden nieuwsbrief

Maandelijks informatie én inspiratie met de nieuwsbrief van Teleservice.
Afmelden met één klik.

Account managers

Paul van Hoefen Wijsard
M 088 - 833 00 51
E pvanhoefenwijsard@teleservice.nl

Fred W. Cassa
M 088 - 833 00 50
E fcassa@teleservice.nl

Patrick Kreft
M 088 - 833 00 52
E pkreft@teleservice.nl

Patrick Awad
M 088 - 833 00 00
E pawad@teleservice.nl

Previous slide
Next slide
Meer dan 35 jaar ervaring
24 specialisten
Klantcentraal & persoonlijk
24/7 bereikbaar voor klanten