Klant in het zonnetje - Metaalwinkel

**Een Succesvolle Oplevering: Telecom Opdracht Voor De Metaalwinkel**

Al vijftig jaar staat De Metaalwinkel bekend als dé plek voor hoogwaardige metaalbewerking en productontwikkeling in Rotterdam. Hun reputatie voor betrouwbaarheid, vakmanschap en klantgerichte oplossingen heeft hen een essentiële rol gegeven in de lokale industrie.

Recentelijk heeft De Metaalwinkel een belangrijke stap gezet in het moderniseren van hun communicatie-infrastructuur door een telecomopdracht toe te vertrouwen aan Teleservice. Deze opdracht omvatte de overgang van de gehele telefonie-infrastructuur, inclusief vaste en mobiele telefonie, wifi-systemen en internetverbindingen op locaties in Barendrecht, Utrecht en Amsterdam.

De oplevering van deze opdracht markeert een mijlpaal in de samenwerking tussen De Metaalwinkel en Teleservice. Het proces omvatte zorgvuldige planning, uitvoering en samenwerking om een naadloze overgang te garanderen zonder verstoring van de bedrijfsactiviteiten van De Metaalwinkel.

Door het overnemen van de telecominfrastructuur en het systeembeheer van de drie locaties, heeft Teleservice niet alleen gezorgd voor een technologische upgrade, maar ook voor operationele efficiëntie en verbeterde connectiviteit voor De Metaalwinkel. Deze samenwerking illustreert het belang van een partnerschap gebaseerd op gedeelde waarden en een gemeenschappelijk doel: het leveren van uitmuntende diensten aan klanten.

Met deze succesvolle oplevering kijkt De Metaalwinkel vol vertrouwen naar de toekomst, wetende dat ze kunnen blijven vertrouwen op Teleservice voor innovatieve oplossingen en betrouwbare ondersteuning.

Meer over de Metaalwinkel