Teleservice kiest bewust voor een nauwe samenwerking met Microsoft

Microsoft Teams is uitgegroeid tot dé oplossing voor messaging, videovergaderingen, samenwerking en productiviteit. Met Operator Connect kunnen bedrijven Teams nu ook combineren met hoogwaardige telefonie. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld direct vanuit Teams uitbellen en gesprekken beantwoorden in hun Teams-omgeving, met hun eigen telefoonnummers. Enreach, ons innovatieve, netwerk biedt de connectiviteit om dit mogelijk te maken.

Meer uit Teams halen? Teleservice biedt diverse complementaire diensten, zoals de integraties met WhatsApp Business en Social Messaging, maar ook callcenter-CRM-integraties en marketing automation-functionaliteit voor in en outbound communicatie voor callcenters.

Teleservice kiest bewust voor een nauwe samenwerking met Microsoft en zoekt voortdurend naar mogelijkheden om samen waarde te creëren voor eindklanten. Hiermee stelt Enreach klanten in staat om samen te werken en contact te leggen zoals zij dat willen, via het platform van hun voorkeur.