Teleservice business event

Teleservice business event

16-05-2022 – Op donderdag 21 april organiseerden wij het eerste Teleservice business event na de perioden van Lockdown. Nadat we de bijeenkomst meerdere malen hebben moeten cancelen door de COVID pandemie, mochten we eindelijk weer wat organiseren. We hebben daar erg naar uit gezien en we zijn blij dat het weer mag. Maar ons eerste event hebben bewust op kleine schaal georganiseerd.

Tijdens de bijeenkomst hebben wij verteld over ons brede portofolio aan producten en diensten. Zoals over de nieuwe ontwikkelingen van onze Artificial Intelligence Chatbot, die we BotsQuad noemen. Ook lieten we over de WhatsApp for Business oplossing zien.

Frits Weener, product van onze partner Enreach NL heeft onze laatste versie van het volledig geïntegreerde Managed Voice 3 platform gepresenteerd.

Na de presentaties was het tijd om in een ontspannen sfeer met elkaar samen te zijn onder het genot van verse frites, hamburgers, snacks en vanzelfsprekend een borrel.

Aan het einde van de bijeenkomst werd een cadeaubon voor een BMW Driving Experience op het circuit van Zandvoort verloot. Deze is gewonnen door onze gast Vladislav Jansky.

Het doel van deze dag was om de klanten meer te vertellen over de ontwikkelingen op het terrein van moderne telecommunicatie. Wij kijken uit naar ons volgende Business Event waarvoor we onze klanten weer zullen uitnodigen.

Teleservice bedankt alle aanwezigen voor het bezoeken van ons kleinschalige evenement.

Het was een geslaagde dag!

Wilt u er de volgende keer ook bij zijn?

Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en houdt deze in de gaten: Nieuwsbrief