Pre-order de Samsung Galaxy S22

Pre-order de nieuwe Samsung Galaxy S22!

13-01-2022 –

Alle geruchten en specificaties over de nieuwe Samsung Galaxy S22

Samsung zal waarschijnlijk zijn Unpacked-evenement houden op 8 februari, wanneer het zijn Galaxy S22-serie smartphones zal aankondigen. Een Samsung-woordvoerder zou dit bevestigen. De Galaxy-S22 toestellen komen rond eind februari uit.

“Er is bevestigd dat het evenement op 8 februari zal plaatsvinden”, zegt een Samsung-woordvoerder. Volgens de site zal het bedrijf eind januari uitnodigingen voor aankondigingen versturen. De woordvoerder zal ook bevestigen dat het bedrijf over drie Galaxy S22-toestellen zal beschikken. Vermoedelijk gaat het om de Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra. De Zuid-Koreaanse nieuwszender schreef dat de pre-orders op 9 februari beginnen en dat de apparaten op 24 februari worden geleverd.

Geruchten over de Galaxy S22-telefoon gaan al een tijdje rond. Van de drie toestellen in de serie zijn renders verschenen en onlangs is er een promotieafbeelding van de S22 Ultra-variant uitgebracht.

Samsung heeft gemeld dat de nieuwe processors tegelijk met “nieuwe Samsung-smartphones” zullen worden uitegbracht. Bovendien wordt er verteld dat er geen problemen zullen zijn met de productie en ook niet met de prestaties van de chips. Het lijkt erop dat de Exynos 2200 chips uiteindelijk zijn weg zal vinden naar Samsung S22-telefoons in Europa en Zuid-Korea, terwijl de Snapdragon 8 Gen 1 zijn weg vindt naar apparaten in Noord-Amerika, China en India.

Pre-order de nieuwe Samsung Galaxy S22

Meer informatie over de Samsung S22?
Neem contact op met Gino Pennings

Binnenkort te bestellen in onze Webshop