Geruchten over de iPhone 12

Geruchten over de nieuwe iPhone 2021

22-02-2021 – De iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn nog maar net gelanceerd en nu draaien de geruchten over de iPhone 13 al op volle toeren. Wat zal de nieuwe iPhone ons gaan brengen in 2021? Wordt het de iPhone 12s of toch de iPhone 13?

Met de iPhone 12 heeft Apple een nieuw design geïntroduceerd en deze zal zoals wij verwachten nog drie jaar aangehouden worden. Toch kunnen we een aantal vernieuwingen verwachten. Er gaan geruchten over een volledig draadloze iPhone zonder fysieke poorten, toevoegen van Touch ID en krijgt de iPhone mogelijk een 120Hz scherm. Alle geruchten zetten wij voor u op een rijtje.

Wordt het de iPhone 13 of 12S?

In het najaar verwachten we een nieuwe iPhone 2021, of het de iPhone 13 of 12s wordt dat is nog onzeker. Over het algemeen wordt het toestel iPhone 13 genoemd, maar er zijn geruchten dat Apple deze naam liever wil overslaan en de iPhone 13 nooit gebruikt wordt. Vooral omdat 13 een ongeluksgetal is. Daarom denkt men dat het Apple voor de naam iPhone 12s zal kiezen.

120Hz-scherm voor de Pro-modellen

Er werd verwacht dat de iPhone 12 Pro-modellen zouden beschikken over een Super Retina XDR OLED-display met een beeldsnelheid van 120Hz, maar dit was niet het geval. Mogelijk heeft Apple dit uitgesteld vanwege de batterijduur van de iPhone ’s.

Always-on scherm

Er gaan geruchten dat de volgende generatie iPhone een always on-display bevat. Wanneer de nieuwe iPhone niet wordt gebruikt is het scherm gedimd en toont deze de klok en batterijpercentage. Meldingen zouden wellicht verschijnen in een balk en gemiste oproepen vind je terug op het scherm.

Draadloos opladen

Volgens bronnen heeft Apple het plan om in 2021 de eerste volledige draadloze iPhone op de markt te brengen. Geen Lightning of USB-C aansluitingen meer. Hoge klasse toestellen zullen geen fysieke poort meer bevatten en volledig draadloos werken.

Touch-id voor iPhone

Face ID is ondertussen niet meer weg te denken bij Apple’s nieuwste iPhone, maar toch bevestigen verschillende bronnen, dat Apple plannen heeft om de vingerafdrukscanner als extra beveilingsoptie toe te voegen aan de iPhone.

LiDAR-scanner ‘goedkopere’ modellen

De iPhone 12 pro bevat een LiDAR scanner, Hiermee kunt u de omgeving scannen en de diepte berekenen. Volgens verschillende bronnen zou Apple deze scanner ook willen toevoegen aan de ‘goedkopere’ modellen van de iPhone 13.

Camera met astrofotografie

Waarschijnlijk kan u met de nieuwe iPhone 13 video’s maken in portretmodus. Iets wat Apple al lange tijd zou hebben gewild. Net zoals de portretfuncties in foto’s kunt u de diepte aanpassen. Een andere optie is dat u sterren kunt fotografen. Wanneer u de iPhone naar de lucht richt zal de camera overschakelen naar de ‘astrofotografiemodus’.

Prijs iPhone 2021

Zoals u leest zijn er veel nieuwe technologieën nodig voor de iPhone 13 Of dit invloed heeft op de prijs is momenteel nog niet bekend, vermoedelijk zal de iPhone 13 worden verkocht voor hetzelfde bedrag als de iPhone 12.