Back up sim 5G

23-05-2022 – Een goede back-up verbinding voor internet is niet meer weg te denken uit het huidige zakelijke klimaat. Of dat een DSL, Coax of 5G is, een zakelijke organisatie kan niet meer zonder back up DSL verbindingen . Coax is op de meeste zakelijke locaties niet eens te verkrijgen.

Onlangs hebben we de Teleservice 5G back up sim gelanceerd. Deze back up sim heeft pooled data:

– 10GB
– 100GB
– 200 GB
– 500 GB
– Unlimited (1TB)

Voorwaarden 5G back up sim:

– Groepsbundel
– Maandelijks opzegbaar
– Vast IP kosteloos inbegrepen

Is een vast IP-adres inbegrepen?

Bij alle abonnementen (dus bij elke sim) is een vast publiek IPv4 adres kosteloos inbegrepen indien de APN ‘advance internet Username en wachtwoord laat je leeg bij de instellingen. Er worden geen poorten geblokkeerd noch wordt het verkeer gecomprimeerd.

Wat voor snelheid kan er behaald worden?

Het netwerk biedt maximale snelheid op 4G en 5G. Momenteel wordt in Nederland gewerkt aan de uitrol van 4G+ en 5G. De theoretische snelheid die met 4G+ behaald kan worden bedraagt maximaal 225 Mbit/s. Met 5G haal je zelfs een maximale downloadsnelheid van 500 Mbit/s en maximale upload van 100Mbits/s.