Doe mij maar de nieuwste Samsung!

Doe mij maar de nieuwste Samsung!

18-01-2021 – Ja, je leest het goed: in 2021 heeft Samsung de Galaxy S21 geïntroduceerd. Een mooi toestel, met leuke features: eindeloos draadloos opladen (ook andere toestellen kunnen via deze smartphone draadloos opladen) met een grotere batterij. En dan hebben we het nog niet over de mooie kleuren van het toestel gehad. Natuurlijk kun je hem in grijs en wit krijgen, maar dit keer is ook een roze en paarse telefoon beschikbaar.

Natuurlijk hebben de toestellen een werkgeheugen van 8GB en 128GB of 256 GB aan opslaggeheugen om onder andere de mooie foto’s die je met dit toestel maakt op te slaan. Met de drie cameralenzen maak je namelijk mooie foto’s in bijna elke situatie.

 

En oh ja, met dit toestel kun ook mee bellen, mailen en andere zaken doen waar je graag jouw telefoon voor gebruikt. Wil jij deze telefoon nu aanschaffen? Dan moet je nog even 2 weken wachten, dan is de introductie van de Samsung Galaxy S21 in Nederland.