Panasonic app

Panasonic app

15-12-2020 - Wilt u de productiviteit verhogen door uw thuiswerkers aan te sluiten op de communicatiesystemen van uw kantoor?

Wilt u een verouderd telefoonsysteem vervangen door iets wat veel kosteneffectiever is? Misschien een oplossing waarbij de smartphones van uw medewerkers worden gebruikt?

En wilt u dat allemaal doen met zo weinig mogelijk stress en zo veel mogelijk eenvoud en veiligheid?

Als het antwoord op deze vragen 'ja' is, bekijk dan de Panasonic Mobile Softphone eens beter.

Voor uw thuiswerkers een zo optimaal mogelijke bereikbaarheid creëren.

U kent de situatie vast en zeker, plotseling dienen uw medewerkers vanuit huis te moeten werken. Helaas gebruikt niet iedereen een zakelijk mobiel abonnement van de werkgever. Bellen vanuit huis met de privé mobiel. Helaas wordt dan nogal eens vergeten om de nummer herkenning uit te zetten. Hierdoor komt het voor dat uw medewerkers teruggebeld worden op het privé telefoonnummer.

Stel dat de betreffend medewerker niet bereikbaar is op dat moment, dan mist u wellicht wel het gesprek van een belangrijke klant.

Teleservice heeft de oplossing! De mobiele telefonie integreren met de vaste telefonie terwijl u nog een lopend mobiel contract heeft of medewerkers maken gebruik van een privé mobiel? Met de nieuwste Panasonic applicatie kunt u uw vaste telefonie altijd integreren met de mobiele telefonie. Dat kan met zowel een oplossing in de Cloud als in combinatie met de Panasonic NS700, NS1000 of de NSX serie van Teleservice. Waar u zich ook in de wereld bevindt, u bent altijd kosteloos intern bereikbaar en u kunt altijd telefoneren met het meesturen van de vaste nummers van uw organisatie. Onze applicatie is zowel voor Android toestellen als voor iPhone toestellen beschikbaar.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie