Nieuw: De iPhone 12

Nieuw: De iPhone 12

23-10-2020 - Het moment voor alle fans van Apple en al die overige smartphonegebruikers die op zoek zijn naar het nieuwste van het nieuwste is eindelijk daar! Apple heeft weer alles in het werk gesteld om ons te verrassen met strakke designs, opvallende nieuwe features en ontzettend veel kracht. Met de release van de nieuwe iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zet Apple de nieuwe standaard voor alles dat mogelijk is.

De nieuwste iPhones zijn razendsnel dankzij de nieuwe A14-chip. Het vernieuwde design met een knipoog naar de iPhone 4 uit 2010 is voorzien van innovatieve eigenschappen waarmee je helemaal bent voorbereid op de toekomst. Alle modellen zijn geschikt voor 5G en voorzien van Super Retina XDR OLED-schermen met verbluffende kleuren en topcamera's met verbeterde autofocus en beeldstabilisatie.

Ga je voor de iPhone 12 Pro of Pro Max? Dan gaat er een nieuwe wereld voor je open dankzij de innovatieve LiDAR-scanner!

Ben je nieuwsgierig naar wat de nieuwe iPhone 12 je allemaal te bieden heeft? Lees dan verder op onze website.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie