Zomerkriebels (II)

24-07-2020 - De zomerkriebels gaan hand in hand met het nieuwe werken en vergaderen op afstand. We zijn in maart allemaal snel omgeschakeld van werken op kantoor naar thuiswerken: online werken kreeg een flinke boost. Nu we allemaal wat mobieler zijn, zijn veel ondernemingen op zoek naar hybride oplossingen. De combinatie van thuiswerken met collega’s die vanaf kantoor werken vraagt wellicht om andere ICT-toepassingen en telecom toepassingen. Zo kunt u denken aan de integratie van uw vaste en uw mobiele telefonie tot een geheel. Iedere situatie vraagt om een andere oplossing, vandaar dat wij u graag adviseren welke mogelijkheden er allemaal zijn. Microsoft Teams kan wellicht voor u een praktische oplossing zijn, vooral in combinatie met het hybride werken. Zo kan de ene medewerker met Teams werken, terwijl een andere medewerker met dezelfde telefoonnummers via een bureautelefoon of via een mobiele telefoon wil werken. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Belangrijke informatie voor u

Belangrijke informatie voor u

24-07-2020 - Soms wordt u gebeld door een nummer dat u niet kent. In de meeste gevallen is dat geen probleem en kunt u het gesprek gewoon aannemen. Maar soms kan het wel kwaad. Zo heeft onze toezichthouder Autoriteit Consument en Markt ons gewaarschuwd voor oproepen met het telefoonnummer 0900-1701.

Deze oproepen zijn mogelijk frauduleus en kunnen u op kosten jagen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2: let goed op door welk nummer u gebeld wordt.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie