Zomerkriebels (I)

Zomerkriebels (I)

23-07-2020 - In deze bijzondere tijd hebben we de lentekriebels helaas moeten overslaan. Maar daar komen de zomerkriebels voor in de plaats. Zomerkriebels hebben ook zo zijn voordelen. Een periode waarin collega’s op vakantie gaan en iedereen andere taken op zich neemt om na de vakantie weer in volle vaart vooruit te gaan

Deze periode is het uitgelezen moment om eens te kijken of al uw ICT en communicatiemiddelen nog wel aan de moderne eisen van gemak en veiligheid voldoen. Denk dan aan het opschonen patchkast of het vervangen van de noodstroom accu’s, zake die gemakkelijk gedaan kunnen worden wanneer er minder mensen op kantoor aan het werk zijn. En misschien nog wel belangrijker: hoe staat het met de veiligheid van uw netwerk. Is alles nog up to date? Nu er steeds vaker bedrijven gehackt worden wordt het beveiligen van uw gegevens steeds belangrijker. Het zijn zomaar wat voorbeelden, maar we kunnen ons voorstellen dat u wellicht tegen andere zaken aanloopt.

Ook in deze vakantieperiode kan uw vaste ICT en telecom leverancier u helpen de zomerkriebels effectief in te zetten en uw communicatiemiddelen optimaal te laten functioneren. Hoe? Door eenvoudigweg een van onze field engineers bij u langs te laten komen voor een check-up. Heeft u interesse? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat een van onze collega’s snel bij u langskomt. Zo kunt u al tijdens de vakantieperiode in volle vaart weer vooruit.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie