Nieuw bij Teleservice: Zakelijke TV

Nieuw bij Teleservice: Zakelijke TV

22-07-2020 - Thuis hebben we allemaal een televisie met een abonnement van een van de bekende aanbieders. Maar hoe doen we dat zakelijk? Vanaf nu is er Teleservice Zakelijke TV voor ondernemingen, horeca en sportverenigingen. En dat voor slechts € 13,95 per maand! En het leuke is, u kunt ook uw eigen ontworpen pagina’s laten zien. Uw zakelijke content op uw scherm in de vorm van een bedrijfsfilm, verschillende statische pagina’s of uw eigen narrow-casting.

Gewoon met alle bekende tv-zenders die u bovendien aan de onderzijde van een lichtkrant of een banner kunt voorzien. Zo kunt u uw belangrijke mededelingen en interessante aanbiedingen altijd aan uw bezoeker laten zien , ongeacht de zender die op dat moment zichtbaar is. Met Zakelijke TV van Teleservice kunt u kijken naar maar liefst 31 zenders in HD kwaliteit zoals NPO, RTL, NET 5, SBS enzovoorts. Daarnaast bieden we 14 regionale zenders en 19 radio zenders. Wellicht maakt u het voor uw klanten nog aantrekkelijker door populaire sportzenders zoals Fox Sport en Ziggo toe te voegen. De sportzenders kunt u per maand aan en uit zetten zodat u deze bijvoorbeeld alleen tijdens belangrijke periodes kunt gebruiken. Wilt u meer informatie?

Neem contact op met uw accountmanager. Liever meteen bestellen?

 

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie