Bericht van Fred Cassa, directeur Teleservice

20-04-2020 - Beste relatie,

Ook in deze bijzondere tijd ontvangt u een nieuwsbrief van Teleservice. Wij hebben er eerlijk gezegd enige tijd over nagedacht of we deze nieuwsbrief wel moeten sturen. Wat is gepast om te communiceren, welke informatie kunnen wij u geven? Vooropgesteld willen wij vooral benadrukken dat wij er ook in komende periode voor u zijn.

De overheid heeft onze dienstverlening benoemd als een essentiële dienst. Het Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische zaken is de toezichthouder op deze diensten. Vanuit onze servicegerichte werkwijze staan wij 24/7 voor onze relaties klaar. Daar verandert niets aan. Maar de veiligheid van onze medewerkers en hun gezinnen staan voorop. Wanneer collega’s of hun gezinsleden symptomen van verkoudheid vertonen of wanneer hun gezondheid om andere redenen kwetsbaar is werken zij vanuit huis. Op de kantoren hebben wij de werkplekken zo in gericht dat iedereen minimaal 2,5 meter afstand kan houden zodat er veilig gewerkt kan worden. En zo staan wij ook in deze bijzondere tijd voor u klaar.

Natuurlijk zien wij een verschuiving naar werken op afstand en telefonisch vergaderen. Daarover krijgen wij van onze relaties regelmatig vragen: wat is veilig, hoe voorkom ik torenhoge kosten voor mobiele data en telefonie en nog verschillende andere vragen. Zoals u van ons mag verwachten denken wij graag met u mee in oplossingen die voor u het meest geschikt zijn. Daarom geven wij verderop in deze nieuwsbrief ook toelichting over een mogelijke oplossing waar wij graag mee werken. Ook het beheersbaar houden van de kosten lichten wij graag aan u toe.

Namens alle medewerkers van Teleservice wens ik u de komende periode vooral veel gezondheid toe en natuurlijk succes met de voortgang van uw activiteiten. Daarnaast spreken wij allen de hoop uit om u over een tijdje, zodra de intelligente Lock down voorbij is, weer ouderwets in goede gezondheid te ontmoeten.

vriendelijke groet,
Fred Cassa

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie