Microsoft Teams: oplossing vergaderingen op afstand?

Microsoft Teams: oplossing vergaderingen op afstand?

19-04-2020 - Massaal stappen we over van live vergaderingen naar vergaderen op afstand. Het ene bedrijf is daar succesvoller in dan het andere. Er zijn meerdere gratis online tools, waarbij men zich goed moet afvragen hoe gratis gratis is. Teleservice heeft ervaring met verschillende aanbieders voor vergaderen op afstand, maar voor ons springt er toch een bovenuit.

Vanuit Office 365 biedt Microsoft de mogelijkheid om via Teams te vergaderen op afstand.
U kunt zowel met de Microsoft Teams app als in de online omgeving uw account helemaal inrichten zoals u dat wilt. Uw medewerkers kunt u in verschillende teams indelen om het vergaderen op afstand nog gemakkelijker en efficiënter te maken.

Ook kunt u presentaties en andere bestanden op een veilige manier delen tijdens het vergaderen op afstand. Maar Teams beperkt zich niet alleen tot interne vergaderingen. De applicatie leent zich ook goed om een efficiënte vergadering op afstand met uw relaties te beleggen. Wilt u meer weten over deze applicatie? Vraag uw accountmanager om meer informatie.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie