De nieuwe Samsung Galaxy in een modern jasje

De nieuwe Samsung Galaxy in een modern jasje

17-02-2020 - Sinds eind januari 2020 is de nieuwe Samsung Galaxy A51 verkrijgbaar. De opvolger van de populaire Galaxy A50 heeft een modern jasje gekregen. Maar dat is niet de belangrijkste aanpassing voor u als gebruiker. Dankzij de verbeterde camera’s kunnen groothoekfoto’s en portretfoto’s gemaakt worden. Dankzij de toevoeging van een 4e camera (een 5 megapixelmacrocamera) kan het toestel foto’s van dichtbij maken waarbij deze camera veel details vastlegt.

Maar niet alleen de camera is een verbetering, ook het grotere scherm met dunnen randen en de grote accu zorgen voor meer gebruiksgemak. Tel daar de mogelijkheid voor snel laden bij op en het toestel is klaar voor optimaal gebruik. Naast deze toevoegingen kijkt Samsung ook naar de veiligheid van het toestel. Ieder kwartaal brengt zij een beveiligingsupdate uit, waardoor de telefoon goed beschermd blijft tegen kwetsbaarheden en andere problemen binnen Android.

Hebt u een nieuw Android toestel(len) nodig? Onze accountmananager informeert u graag over de mogelijkheden van dit nieuwe toestel in uw organisatie.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie