Een kraakheldere verbinding bij de telefonische vergadering? Dat kan!

Een kraakheldere verbinding bij de telefonische vergadering? Dat kan!

16-02-2020 - Die wekelijkse telefonische vergadering met uw klant, andere afdeling of andere vestiging is niet ideaal. De verbinding is wel goed, maar het geluid laat nog wel eens te wensen over. In het draadloze tijdperk waarin Bluetooth hoogtij viert, hebben wij een mooie oplossing voor dit probleem. Dankzij de nieuwste bluetooth speaker Phone kunt u nu vergaderen met uw handen vrij om andere zaken tegelijkertijd op te pakken.

Dat kunnen eigenlijk alle speaker Phones wel, maar wist u ook dat wij deze accessoires hebben waarbij een 360° voice pick up is ingebouwd? Dus als u even op wilt staan tijdens de meeting om iets te pakken, ervaren de andere gebruikers geen hinder van een wegvallende zinnen of uitdrukkingen die niet kloppen.

Want wat is er handiger om deze speaker Phone aan te sluiten als u gebruik maakt van Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, GoToMeeting of online meeting en webconferentietools? U hoeft alleen maar een keuze te maken in de variatie. We hebben speaker Phones voor conversaties tussen 2 personen, maar ook de mogelijkheid om deze accessoire in te zetten voor vergaderingen in een grotere groep.

Wilt u meer weten over deze speakers Phone? Neem dan contact op met onze accountmanager.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie