Teleservice door de jaren heen

Teleservice door de jaren heen

15-02-2020 - Het mag wel eens gezegd worden: wij zijn blij dat u klant bent van Teleservice. Natuurlijk omdat u ons al een tijd het vertrouwen geeft dat wij voor u de beste oplossingen op het gebied van telecommunicatie en ICT bieden. Maar deze samenwerking biedt ons ook iedere dag weer de uitdaging te onderzoeken welke oplossingen voor u het meest van toepassing zijn voor een goede bedrijfsvoering.

Al sinds de oprichting van Teleservice in 1986 werken bij Teleservice mensen met passie voor telecommunicatie. Daarom is Teleservice in ruim 30 jaar tijd uitgegroeid tot een professionele organisatie met vestigingen in Capelle a/d IJssel en Boxtel. Maar voor ons blijft nog steeds het belangrijkste dat mensen zaken doen met mensen, elkaar business gunnen. In een snel ontwikkelende markt heeft u een betrouwbare partner nodig, Teleservice wil graag naast u staan op het gebied van communicatie en ICT oplossingen.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie