Teleservice, ook voor de reparatie van uw smartphone, tablet of laptop

Teleservice, ook voor de reparatie van uw smartphone, tablet of laptop

09-01-2020 - En dan valt ineens uw telefoon uit uw handen, de tablet krijgt net een tikje en heeft nu een lelijke barst in het scherm, of de accu van uw laptop loopt wel erg snel leeg. Dit zijn veel voorkomende klachten die we horen van onze klanten. Vervelend, want daardoor kunt u niet optimaal functioneren in uw onderneming.

Wij bieden u daarom onze reparatie service aan. U kunt, na kort overleg met onze reparatie-experts, uw smartphone naar ons toesturen of langs brengen. Wij repareren uw tablet/smartphone of laptop en u ontvangt deze weer retour. Over de facturatie hoeft u zich geen zorgen te maken. De kosten van de reparatie berekenen wij aan u door bij de eerste volgende factuur. Een extra service van ons om het u gemakkelijker te maken.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een toestel om te repareren? Neem dan contact op met uw accountmanager.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie