Veiligheid en beheer van mobiele apparatuur: een hacker richt zich steeds meer op mobiele toestellen

Veiligheid en beheer van mobiele apparatuur: een hacker richt zich steeds meer op mobiele toestellen

10-12-2019 - Vraagt u zich wel eens af hoeveel mobiele apparatuur er in uw onderneming gebruikt wordt? De ene tablet, de smartphones van een paar medewerkers en dan natuurlijk ook de laptops die bij een bepaalde functie horen. Vaak denken we dat deze aantallen wel meevallen, maar in de praktijk blijkt het dan toch iets meer te zijn. Bent u zich er van bewust dat deze apparaten ook aandacht vragen op het gebied van beveiliging en beheer? En hoe veel tijd neemt dit bij uw onderneming in beslag?

Alle bedrijfsgevoelige data willen we graag daar houden waar het behoort en we schermen het natuurlijk ook graag af voor nieuwsgierigen die er niets mee van doen hebben. Waren we 10 jaar geleden al blij met een tablet waar we hier en daar een presentatie op gaven, nu communiceren we met onze tablets en smartphones zoals we dat al jaren met onze computers doen. Zij vragen dus ook om dezelfde bescherming en beveiliging als desktops en laptops.

Met Mobile Device Management kunnen wij dit voor u op de meest veilige manier voor u regelen. Bijvoorbeeld door het afdwingen van wachtwoorden, het voorkomen van een datalek bij verlies of diefstal, het veilig opslaan van bedrijfsdata, het scheiden van zakelijk en privé gebruik van het apparaat en nog veel meer. Teleservice biedt u deze dienst graag aan. Ook als aanvulling op de andere diensten voor mobiele telefonie. Zo zorgen wij er samen met u voor dat uw data op de juiste manier beveiligd wordt en kunt u met een gerust hart samen met uw team ondernemen.

Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact op met uw accountmanager.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie