Tussen kerst en oud & nieuw

02-12-2019 - Al snel is het weer kerst. Als ondernemer heeft u vast al bedacht wat u in de periode tussen kerst en oud & nieuw gaat doen met de bedrijfsvoering. Is uw onderneming in deze periode gesloten en wilt u voor deze periode een meldtekst of een doorschakeling regelen? Laat het ons dan tijdig weten. Wij zorgen ervoor dat dit geregeld zal zijn. Stuur ons dan even een mail met uw wensen via deze link: support@teleservice.nl). Teleservice is dit jaar naast 25 en 26 december ook op 27 december gesloten. Uitsluitend voor dringende storingen zijn wij op 27 december natuurlijk gewoon bereikbaar. Op 25 en 26 december en op 1 januari zijn we zoals gebruikelijk uitsluitend bereikbaar wanneer u gekozen heeft voor een serviceovereenkomst.

Uw bereikbaarheid is onze prioriteit.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie