E-sim: de nieuwste ontwikkeling binnen mobiele telefonie

E-sim: de nieuwste ontwikkeling binnen mobiele telefonie

18-11-2019 - In de wereld van telecommunicatie staan de ontwikkelingen niet stil. Een van de nieuwste ontwikkelingen binnen mobiele telefonie is de E-sim die de fysieke simkaart overbodig zal maken. Apple is de eerste fabrikant die deze nieuwe ontwikkeling omarmt: De nieuwste iPhones en iPads zijn inmiddels uitgerust met een Embedded chip die de taken van de fysieke simkaart overneemt.

De E-sim maakt een Apple toestel meteen een Multi sim toestel omdat u ook de gewone simkaarten kunt blijven gebruiken, maar belangrijker is nog dat bij een nieuw toestel - of bij verlies of diefstal van een toestel een vervangend toestel - meteen geactiveerd kan worden, waar u zich in de wereld ook bevindt en gewoon via een email bericht.

Snel overstappen naar E-sim?
In de toekomst worden smartphones en tablets steeds meer met deze technologie uitgerust. Wij verwachten dat naast Apple ook andere fabrikanten hun producten met deze ontwikkeling gaan uitrusten. Nu zijn alleen de nieuwere devices van Apple n hiervoor nog geschikt.

Teleservice loopt ook met deze nieuwe ontwikkeling weer voorop: binnenkort zullen de Teleservice abonnementen de E-sim ondersteunen. Natuurlijk blijven ook onze gewone simkaarten beschikbaar.

Uw accountmanager legt u graag meer uit over de E-sim en wat het voor u kan betekenen.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie