Een internationaal gesprek gemist? Eerst even kijken wie dat is

Een internationaal gesprek gemist? Eerst even kijken wie dat is

09-11-2019 - Nieuwsgierigheid brengt ons soms in de problemen. U kent vast wel het verhaal van de medewerker die een oproep gemist heeft van een onbekend nummer uit het buitenland en in zijn enthousiasme terug belt. Hij belt terug en er wordt maar niet op genomen, tenminste dat denkt hij of zij. In de praktijk blijkt er wel een verbinding te zijn gemaakt. En ondertussen vliegt uw telefoonrekening omhoog. Deze zogenaamde Wangiri fraude komt in Nederland vaker voor dan we denken.

Let er daarom goed op welk onbekend buitenlands nummer u terugbelt. Google eerst het nummer, vaak ziet u dan direct of het een malafide partij is. U kunt ook met onze accountmanager afspreken dat het mobiel bellen naar buitenlandse nummers geheel of gedeeltelijk geblokkeerd wordt (dit is niet bij alle providers mogelijk). Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie