Tussen kerst en oud & nieuw

02-11-2019 - Al snel is het weer kerst. Hoewel het nog ver weg klinkt, vliegen de dagen voorbij. Als ondernemer heeft u vast al bedacht wat u in de periode tussen kerst en oud & nieuw gaat doen met de bedrijfsvoering. Is uw onderneming in deze periode gesloten en wilt u voor deze periode een meldtekst of een doorschakelingregelen? Laat het ons dan tijdig weten. Wij zorgen ervoor dat dit geregeld zal zijn. Stuur ons dan even een mail met uw wensen via het e-mailadres support@teleservice.nl. Teleservice is dit jaar naast 25 en 26 december ook op 27 december gesloten. Uitsluitend voor dringende storingen zijn wij op 27 december natuurlijkgewoon bereikbaar. En op 25 en 26 december en op 1 januari uitsluitend wanneer u gekozen heeft voor een serviceovereenkomst.

Uw bereikbaarheid is voor ons prioriteit.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie