All-in werkplekken bij Teleservice

All-in werkplekken bij Teleservice

25-03-2019 - Om uw werknemers optimaal te laten werken moeten veel zaken geregeld zijn: werkplek met computer, telefonische bereikbaarheid, e-mail en toegang tot de bedrijfsbestanden. Een steeds terugkerende taak bij iedere wijziging in het team. Naast de tijd die u kwijt bent voor het regelen, zorgen ze ook ongemerkt voor oplopende kosten.

Als het gaat om randzaken dan wil iedere ondernemer dit zo efficiënt mogelijk geregeld hebben, zodat er meer tijd overblijft voor de core business. Daarom biedt Teleservice de all-in werkplek. Voor een vaste prijs vanaf € 53,00 per maand leveren wij een complete all-in werkplek. Deze bevat:

  • Online werkplek, compleet met Microsoft Office
  • E-mail verzorgd
  • Mobiel en vaste telefonie geïntegreerd
  • Per maand op- en afschalen

Breng ons op de hoogte en wij maken alles in orde. U regelt dus het bureau, wij regelen de rest. Voor iedere ondernemer is de all-in werkplek de ideale oplossing. Mogen wij u nader informeren? Maak dan een afspraak met één van onze Account Managers.

Let op: dit betreft een aanbieding, prijswijzigingen voorbehouden.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie