Maatoplossingen van Panasonic

Maatoplossingen van Panasonic

25-02-2019 - Bedrijven zoeken steeds vaker naar totaaloplossingen die alle zakelijke communicatiestromen beheersbaar maken. Panasonic biedt maatoplossingen voor elk communicatievraagstuk. Wij zijn al meer dan 25 jaar Panasonic partner en willen u hierbij helpen.

Door de komst van vele nieuwe mogelijkheden, technieken en begrippen, kan telefonie voor veel ondernemers een complexe materie lijken. Maar Teleservice maakt het voor u graag inzichtelijk met heldere en op maat samengestelde communicatie-oplossingen.
Panasonic is gespecialiseerd in zakelijke producten en oplossingen voor effectieve en kostenefficiënte communicatie. Zowel voor het middenbedrijf als voor de grootzakelijke markt biedt Panasonic hoogwaardige apparatuur om spraak en gegevens in de organisatie vast te leggen, te bewerken en te communiceren.

Communicatie samenvoegen loont
Het telefoonsysteem biedt meer dan alleen bellen. Zo is het mogelijk om te koppelen aan CRM, ERP, kalenders, database, (video)chat, ingebouwde contactcenterfuncties, gespreksopnames en conference calls.

De beste telefonie is maatwerk
Elk bedrijf heeft andere wensen en behoefte aan andere oplossingen. De beste telefonie is een kwestie van maatwerk en wordt door Panasonic toevertrouwd aan partners als Teleservice. Wij maken een oplossing op maat waarmee we bedrijven een totale klantervaring kunnen bieden. Ongeacht of uw medewerkers op kantoor, op locatie of thuis werken. Panasonic kan zowel in een On-Premise, As-a-Service of in een Hybrid model worden afgenomen zonder zonder verlies van op mogelijkheden of flexibiliteit.

Benieuwd wat de oplossingen van Panasonic voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze Account Managers, zij adviseren u graag.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie