Mobiele tarieven nu nog scherper door tariefswijziging

10-12-2018 - Sinds deze maand zijn de mobiele tarieven van Teleservice nóg scherper. Indien u gebruik maakt van een 1GB of 2GB data abonnement dan biedt Teleservice u de mogelijkheid (door een verlenging van het huidige contract met 1 of 2 jaar) deze te vergroten naar 3GB zonder de prijs te verhogen.

Voor de klanten die gebruik maken van de huidige Data World Pack is er een grote verandering. De Data World Pack heeft nu een 5x grotere databundel gekregen van 500MB. Dit zonder bij te betalen. Ook is het buitenbundeltarief verlaagd naar € 0,10 per MB, exact dezelfde prijs per MB als binnen de bundel, waarmee het een minimale afname bundel is geworden. De Data World Pack is maandelijks aan of uit te zetten. De ideale pack dus voor klanten die veel buiten de EU werkzaam zijn.

Ook overstappen met uw mobiele telefonie naar Teleservice? Neem contact op met uw Account Manager.

© 1987-2022 Teleservice Nederland BV. Alle rechten voorbehouden.

De website van Teleservice maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie